lauantai 14. kesäkuuta 2014

Yksi pieni elämä

Blogi on päivittynyt kevään ajan melko verkkaisesti ja silloin kun siltä on tuntunut. Joskus kirjoitinkin tänne, kuinka on vaikea kirjoittaa tästä hetkestä kun ajatuksest ovat tulevassa. Oikeastaan ne pyörivät jo vähän tuolla loppukesässä ja vielä useammin lokakuussa - silloin meidän perhe kasvaa yhdellä pienellä ihmisellä.Pahoittelut jo etukäteen mahdollisesta...tai oikeastaan todennäköisestä vauva-overloadista, tämä on vaan niin uutta ja ihmeellistäkin :)

10 kommenttia :

 1. Onnittelut tulevasta perheenlisäyksestä :)

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut - ihana uutinen. Hyvää odotusaikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tähän saakka kaikki onkin mennyt oikein mainiosti, joten toivottavasti sama linja jatkuu nämä viimeisetkin kuukaudet :)

   Poista
 3. Jee! Täällä on ainakin yksi innokas vauvajuttujen lukija, sattuneesta syystä aihe kiinnostaa ja raskaushommatkin on vielä hyvin mielessä :) Siis eiku tekstejä kehiin! Ja siellähän ollaan jo pitkällä, pian huomaatkin olevasi äitiyslomalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva! Yllättävän nopeesti tämä aika kyllä menee ja nyt kun on vielä tässä kesälomat välissä, niin kohtahan se syyskuu jo onkin ja pääsee vähän pidemmälle lomalle :)

   Poista
 4. Hurjasti onnea ja mukavaa odotusaikaa! Minäkin lupaan pysyä aalloilla mahdollisesta vauva-overloadista huolimatta, antaa palaa vain! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meeri! Lohduttavaa myös kuulla, että mulle jää siis ainakin muutama lukija :D

   Poista
 5. Tuttu tunne, mitä ikinä onkaan tekemässä sitä aina huomaa ajattelevansa pientä tulokasta ja suunnittelevansa vauvan vaatteita sun muita... :) Onnea valtavasti, tämä lokakuussa omaansa odottava tyyppi jää seurailemaan meininkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit tänne! Mäkin ehdin jo käydä ihastelemassa pieniä villapöksyjä ja kaikkea muuta ihanaa mitä sun blogista löytyi eli seuraillaan jatkossa siis meininkejä puolin ja toisin :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!