lauantai 26. huhtikuuta 2014

Viherpeukalointia


Parveke sai jo tänään ensimmäiset kesäkukkansa, kun kauppareissulla tuli poikettua Plantageniin. Lämpimänä ja aurinkoisena pysynyt sää rohkaisi ottamaan muutaman orvokin lisäksi mukaan myös yhden pelargonin sekä hortensian, vaikka partsin muut kukat ja kasvit onkin tarkoitus suunnitella tarkemmin ja hankkia vasta hieman myöhemmin.


Pistin ruukkuihin kasvamaan myös pienen testierän salaattia ja persiljaa. Katsotaan onko minusta puutarhuriksi ja itääkö siemenistä koskaan mitään. Tilasin Biolanilta pari päivää sitten innostuksissani kasvatuspöydänkin, johon isken hätätapauksessa vaikka kaupan salaattia kasvamaan, jos omat taimihommat eivät onnistu...

Toisessa kuvassa vilahtavat muuten myös parvekkeen uudet Hayn Hee-nojatuolit. Laitan nistäkin tarkempia kuvia, kunhan parveke saadaan vielä jossain vaiheessa lopulliseen kesäkuntoonsa.


3 kommenttia :

 1. Meillä ei edes vitsillä sanota mitään partsin rehujen suunnittelemisesta. Linjauksena on ollut "mene rautakauppaan ja osta liikaa multaa sekä jotain kivan värisiä kasveja, joiden kehuvat kestävän aurinkoa". Tadaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä laittaisin lainausmerkit täälläkin siihen suunnittelu-sanaan :D Sen verran on kuitenkin suunniteltava, että keksin ne kivoimmat ja helppohoitoisimmat kasvit. Arvaapa nimittäin selviskö vasta kotona, että tuo hortensia vaatii kastelua PÄIVITTÄIN. Ennustan sille melko nopeaa kuolemaa...

   Poista
  2. Mä oisin kyllä toisaalta myös yllättynyt, jos tänä kesänä mikään ei kuolisi :D Terveisin viherpeukalo!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!