perjantai 11. huhtikuuta 2014

Tyyntä myrskyn edelläPari viikkoa opinnäytetyön parissa vaati veronsa - kirjoittaminen ei ole paljoa kiinnostanut sen jälkeen kun palasin maanantaina arkeen. Vaikka homma olikin varsin tylsää, teki silti hyvää viettää hieman aikaa kotona ja saada ajatukset hetkeksi pois työjutuista.

Vähän niin kuin nyt. Tänään leiriydyin sohvalle seuranani valtava kasa uusia lehtiä ja seuraan sivusilmällä Voice of Finlandia.

Tyyntä myrskyn edellä, sanon mä! Kyllä täällä nimittäin vielä pian alkaa tapahtumaan, uskokaa pois. Ainakin parvekkeen uudet tuolit ovat jo matkalla meillepäin!

3 kommenttia :

 1. Enpä ihmettele ettei oikein napostele tommosten parin viikon jälkeen. Mäkin oon tässä vaan koomannut väitösurakan loputtua. Josko jo ensi viikolla näkyis taas niitä elonmerkkejä - ja ehkä Lundiaakin, jos hyvä tuuri käy :) Lehtikasasta oon kyllä edelleen kateellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aktivoitukaamme siis molemmat seuraavalla viikolla, Lundiasta täällä tosiaan edelleen mielenkiinnolla odotellaan kuvia! :) Lehtien joukossa oli taas muuten Glorian ruoka ja viini, tulit mieleen sitä lukiessa! Se taisi tulla sullekin sinne jos oikein muistelen :)

   Poista
  2. Joo, oikein muistelit. Ei yllä paikalliset ruokalehdet samaan! Täällä ootellaankin vielä sitä uusinta numeroa. Jostain syystä sillä kestää aina melkeinpä viikko, kun taas Deko tulee jopa ilmestymispäivänä. Mutta josko jo tänään tai huomenna! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!