torstai 17. huhtikuuta 2014

Passi ja hammasharja - check!Meillä ei kotona alkava pääsiäinen pahemmin näy. Sen sijaan koira on viety hoitoon ja matkalaukut pakattu - huomenna lennämme nimittäin pääsiäisen viettoon Tukholmaan! Ou jee!

Juhlapyhän kunniaksi länsinaapurissa asuvalle kaverille on sentään tuliaisiksi pari Mignon-munaa sekä pussillinen kettukarkkeja. Lisäksi pakkasin mukaan kameran, joten palataanpa keväisen Tukholman tunnelmiin reissun jälkeen!

Hauskaa pääsiäistä!

6 kommenttia :

 1. Ooh, kivaa reissua! Oon itekin miettinyt, että ois kiva käydä Tukholmassa. Viime kerrasta onkin aikaa ehkä se viitisentoista vuotta. Ja ihan kaikki bloggarit on käyneet siellä viime aikoina, eli ootte ajan hermolla ;) Kuvia odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, olen ollut siis tietämättäni aika trendikäs! :D Oli kiva reissu ja on se Tukholma vaan kiva kaupunki, josta saa paljon enemmän kyllä irti kun vaihtaa laivan lentokoneeseen ja viettää perillä hieman enemmän aikaa kun mitä päiväristeilyillä yleensä ehtii.

   Poista
 2. Mahtavaa reissua!! Täälläkään ei pääsiäinen ei niin näy. Jos sitten sunnuntai aamuna ihmetellän kanan munimia munia ja mitä niistä sitten löytyykään. Mieheni isän kuuskymmpiset on tänään ja oman veljeni perheineen on tullut vanhempieni luokse, joten tuski tässä kotona paljon kerkiää olemaan. Mutta mukavaa pääsiäistä sinulle ja reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli mukava reissu ja sää suosi onneksi myös lahden toisella puolella :)

   Poista
 3. Ainiin, onko sulla tarkoitus saada gradu tehtyä tälle keväälle?? Mulla on ensi perjantaina palaveri ohjaavan opettajan kanssa ja toivon, että enää ei tulisi paljoa korjauksia ja saisin sen ihan just kansiin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tai teen siis AMK:n opinnäytetyötä. Tavoite oli saada se nyt keväällä valmiiksi, mutta pahoin pelkään että aikataulullisista syistä teen sen loppuun toukokuussa (muutamia sivuja puuttuu vielä) ja valmistun sitten suosiolla syksyllä :) Pidän sulle peukkuja että saat projektin valmiiksi pian, olishan niitä valmistujaisia kivempiä juhlia näin keväällä kun sitten vasta syksyllä :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!