torstai 3. huhtikuuta 2014

Motivaatiotennarit

Kevät saa aina aikaan pienen "pakko saada uudet tennarit" -kuumeen ja itsekin oli lopulta annettava sille periksi klikkailemalla Zalandolta uudet töppöset kenkäkaapin täytteeksi. Vaan mimmoset?

Mitä nyt olen tämän kevään tennaritrendejä sivusilmällä seuraillut, niin Niken Air maxit tuntuvat olevan nyt aika kovaa huutoa. Itse olen jo monta vuotta vannonut Conversejen nimeen, mutta kun takana on useampi kulutettu pari ja kaapissakin vielä muutamat käyttökelpoiset, piti saada jotain vähän uutta.Klikkailin sitten omaan ostoskoriini siis Adidaksen ZX 100:t. Vähänkö on söpöt ja kaiken lisäksi voittaa mukavuudellaan Converset mennen tullen! Voi nettishoppailun ihanuutta, kun opiskellessakin ehtii kivasti ostoksille. Ja kyllähän itsensä palkitseminen ole tärkeää, jotta motivaatio pysyy yllä!

4 kommenttia :

 1. Soma toi pinkki! Mua ei oo huvittanut ostaa vaatteita eikä myöskään kenkiä, vaikkei jalat nyt ole tästä kyllä ainakaan toistaiseksi muuttaneet kokoaan. Oon kuitenkin ihan varma, että jos nyt menen ja investoin, huomaan räpylöiden leviävän samantien sen jälkeen niin, että kengillä saa sitten kuitenkin heittää vesilintua :) Kesäksi ois kyllä hyvä hankkia jotkut avokkaat, umpinaisilla tennareilla kun ei yleensä tee muutamaan kuukauteen yhtään mitään. Seuraan tilannetta.

  Itsensä palkitseminen on todellakin ehdottoman tärkeää, ja sitä kannattaa harrastaa hyvin säännöllisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika kiva toi pinkki! En muuten ihan kauheesti välitä kyseisestä väristä vaatteissa, mutta näissä se on just hyvä! Teillähän alkaa olemaan siellä varmaan kohta niin lämmin, että voit siirtyä suoraan sandaaleihin :)

   Poista
 2. Mä kaivoin myös tennarit taas kaapista, varma kevään merkki. Ja vannon Conversien nimeen.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mullakin on niitä muutama pari jos alkaa yhtäkkiä kauheesti kaduttaa tämä syrjähyppy ;) Nyt saisi vaan vesisade väistyä tennarikelien tieltä, vaikka hyvää toi pieni sadekin tekee tuon kaiken katu- ja siitepölyn keskellä :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!