maanantai 24. maaliskuuta 2014

Täällä ollaan

Mitäpäs teille kuuluu? Ajattelin katkaista suunnittelemattoman blogihiljaisuuden kertomalla, että me on ehditty muun muassa opetella elämään hetki ilman olohuoneen mattoa. Onneksi syntymäpäivä on vain kerran vuodessa, mietti kai Laaban juhlien jälkeisenä päivänä vatsa sekaisin. Noh, arvaatte varmaan loput. Onneksi uusi, entistä parempi matto löytyi viikonloppuna Iskusta kolmellakympillä(!).Tauon aikana ehti tulla myös pieni takatalvi, jonka myötä masennuin ja piilotin tilaamani kesäkengät kaappiin odottamaan lämpimämpiä päiviä. Nyt näyttää siltä, että mikäli ennustukset pitävät paikkansa ja aurinko paistelee samaan malliin kuin tänään, ne voi kaivaa esiin ja sujauttaa jalkoihin nopeammin kuin arvaammekaan - viikon päästähän on jo huhtikuu!
Lisäksi olen valmistautunut viime aikoina myös henkisesti tänään alkaneeseen kahden viikon opintovapaaseen. Opinnäytetyö (lähes) valmiiksi kahdessa viikossa, siinä on haastetta, mutta yritetään.

4 kommenttia :

 1. Hih, mä niin tiedän noi matto-onnettomuudet. Kuinkahan monta entistä mattoa meilläkin on.:D

  Kyllä se kevät tulee, pian, pian! Ja Tukholmassa oli jo ihan lämmin, oikeasti tarvitsi aurinkolaseja ja kaduilla kukkivat kevätkukat.

  Ihanaa reissua ja viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaan toinen koiraihminen voi ymmärtää kuinka pahaa jälkeä tuollaiset "onnettomuudet" voi saada aikaan :D Aurinkoista viikkoa sinne!

   Poista
 2. Meidän koira ei tuhonnut yhtäkään mattoa, mutta söi sen sijaan pentuna lattiaa useammassakin huoneessa. Tulipahan hieman rouheutta sisustukseen ;)

  Meillähän on ollut jo niin keväistä, että talvivermeet on kertakaikkiaan unohdettu. Siksi olenkin ihmetellyt, mitä nämä tän viikon yöpakkaset ja päivälläkin alle kymmenen jäävät lämpöasteet on. Onneksi huomenna pitäisi olla jo parempi meno. Ja tosiaan, miten voi olla että kohta ollaan jo huhtikuussa!

  Haastoin sut listaamaan asioita. Erittäin kätevää etenkin, jos kaipaat opinnäytetyönvälttelytekemistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää alkuvuosi on kyllä mennyt ihan hujauksessa! Voisi itsekin jo pakkailla paksummat talvitakit ja -kengät odottamaan loppuvuotta, vaikka ihan keväisillä kamppaille ei vielä aivan pärjääkään. Mahtuupahan sitten kappiin paremmin uusia kevätvaatteita :D

   Kiitos haastesta, nää on just hyviä, etenkin jos elämässä ei tapahdu mitään muuta kertomisen arvoista (kuten mulla nyt ei kahteen viikkoon) :D Tartun siihen siis oikein mielellään! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!