sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Parhaat hetket juoksee nopeaan

Arki menee omalla painollaan, ei mitään erityistä. Sitten yhteen viikonloppuun mahtuukin niin paljon tekemistä ja mukavia asioita, että suorastaan hämmentyy.

Lauantaina käytiin ihan Helsingissä asti shoppailemassa. Oli hyvä päivä olla nainen; sain ekat Starbucks-kahvit keskustassa, uuden lompakon vanhan kulahtaneen tilalle ja kukkiakin. Ennen iltaa ehdittiin vielä Laabanin kanssa rantaan katsomaan, kun aurinko alkoi painua puiden taakse.

Tämä päivä ei jäänyt yhtään eilistä huonommaksi. Brunssia nautittiin vaihteeksi ystävien keittiössä ja pari tuntia sitten käveltiin pitkä lenkki ohi hevostallien, Suomenojan altaan ja viljelypalstojen. Kengät oli mutaiset ja koira, tuulikin oli melkoinen, mutta taivas oli sininen ja aurinko paistoi.

Nyt hyvällä omallatunnolla loppuillaksi sohvannurkkaan! Moro!

2 kommenttia :

 1. Kuulostaa tosi mukavalta viikonlopulta :) Miksi en oo koskaan tullut ajatelleeksi, että Marimekolla on lompakkojakin?

  Mä kylläkin huomasin, että noinkin aktiiviset ajat on kyllä hetkeksi ohi. Meillä oli ohjelmaa sekä lauantaina että sunnuntaina aamusta iltapäivään, ja vieläkin on veto pois. Pötsin raahaaminen mukana käy ilmeisesti pikkuhiljaa rasittavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin kierrettiin ensin Stockat sun muut kunnes tajusin poiketa "luottoliikkeeseen" ja sieltähän se täydellinen lompakko sitten tosiaan löyty :)

   Kyllä tuossa alkoi olemaan mullekin jo tarpeeksi, vaikka lisäpainoa ei ollutkaan mukana :D Kiva kun viikonloppuisin on kunnolla aikaa tehdä kaikenlaista, mutta onhan se pelkkä kotona hengailukin ihan mukavaa ja menee viikonloputkin hitaammin, kun käyttää osan ajastaan ihan vaan ihmettelyyn :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!