torstai 6. helmikuuta 2014

Pientä kivaa ja tarpeellista

Lapsena mun suosikkikauppa oli ehdottomasti Tiimari. Sieltä käytiin ostamassa koulutarvikkeet, tarrat, ne pikkuiset muistilappuvihkot joissa oli kukkia tai hevosen kuvia tai sitten ihasteltiin vaan posliiniesineitä ja kaikkea muuta jännää mitä sieltä ikinä löytyikään. Mainoslehti piti lukea monta kertaa läpi ja parasta oli, kun toisinaan kirjepaperit oli tarjouksessa ja maksoi vaan markan!

No, sittemmin tuli uudet suosikkikaupat, Tiimari muuttui ja sieltä käytiin ostamassa enää lähinnä askartelutarvikkeita. Nyt ovat tainneet sulkea ovensa viimeisetkin Tiimarit. Pieni sisäinen krääsäfani sisälläni on kuitenkin herännyt aina kun oon eksynyt Tigeriin ja niinpä kävi nytkin. Ohikulkumatkalla oli nimittäin pakko poiketa Ruoholahden Tigeriin, joka on muuten siitä ihana, että siellä en vielä kertaakaan oo nähnyt jonoa!Kukapa aikuinen ihminen ei tarvitsisi värikkäitä paperipillejä (etenkin kun yksi paketti on jo jemmassa), popkornitörppöjä ja minivaahtokarkkeja? Euron (!) maksaneet bambupuikot eivät kaipaa selitystä ja muut ostokset perustelen sillä, että kaiken tämän sain 11 eurolla. Kaikkee pientä kivaa pikkurahalla siis, ihan niinku Tiimarissa ennen vanhaan.

P.S. Pretty things inside -kangaskassi Mokosta. Kiva sekin.

2 kommenttia :

  1. Oon samaa mieltä etenkin paperipilleistä! En oo onnistunut löytämään niitä täältä mistään (ei sillä että olisin kovin aktiivisesti metsästänytkään), joten törmättyäni moisiin Suomessa nyt jouluna piti tietysti kotiuttaa yksi paketti. Lähes kaikki elämässä muuttuu paremmaksi, kun tekee itselleen vaikka smoothien ja törkkää siihen kivanvärisen pillin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä! Jos jostakin saa pienellä vaivalla hauskempaa niin miksipäs ei. Itsensä piristäminen ei koskaan oo huono juttu :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!