tiistai 18. helmikuuta 2014

Nyt

Onpas vaikeaa kirjoittaa tästä hetkestä, kun ajatukset ovat keväässä...vähän kesässäkin, parvekkeella, merenrannassa, pyöräretkellä sekä ballerinoissa ja farkkutakissa.

Joko teilläkin?

6 kommenttia :

 1. Kyllä! Täällä etelämmässä on ollut viime viikot silkkaa auringonpaistetta ja linnunlaulua, enkä malttaisi millään odottaa lämpöaaltoa ja hiirenkorvia. Hitsi että niissä taitaa kaikesta huolimatta vielä hetki kestää täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, oon kade! Vaihtasin tuon vuorokauden aikana tulleen ohuen lumikerroksen HETI auringonpaisteeseen ja linnunlauluun :D Odottaakohan sitä mitään muuta vuodenaikaa koskaan näin kovaa kuin kevättä...

   Poista
 2. Tänään on niin ihana ilma, etten voi uskoa että on vielä helmikuu! Pilvetön taivas ja melkein 15 lämpöastetta. Meidän takapihan kirsikkapuu alkaa varmaan parin viikon sisään tuottaa jonkinlaisia kukkasia, oksat ainakin näyttää siltä. Öisin on kyllä vielä kylmä, mutta päivisin ei oo paljon valittamista. Kaiken kruunaa tietty se, että pääsin töihin viikon sairastamisen jälkeen. Ei siis tartte edes haihatella kesän perään, kun nytkin on näin ihastuttavaa.

  (Ylihuomenna kyllä kaiketi sataa, mutta suljin sen pois tajunnastani)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on kyllä kevät kadehtittavan pitkällä! Tosin tänään täälläkin oli aikas keväistä; linnut lauloi, joku 6 astettaa plussaa ja kaiken huippuna lakaisukone oli putsannut keskustassa jo katuja hiekasta...siis helmikuussa! Ihaninta on kyllä valoisuus joka kestää päivä päivältä pidempään :)

   Poista
  2. Toi on kyllä harvinaisen totta. Päivään tuntuu tulevan lisää tunteja, kun valo lisääntyy. Mua ei huvita tehdä mitään kun on pimeää, koska sehän tarkoittaa nukkumaanmenoaikaa. Nyt pääsee jo töistäkin kotiin ilman lamppuja pyörässä :)

   Poista
  3. Joo ja koiran kanssa töiden jälkeen vähän kävelemään valosan aikaan. Jihuu! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!