keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Materialismionni

On aika raottaa taas hieman vaatekaapin ovea... Marimekon sunnuntaisella tehtaanmyymälä-visiitillä tuli nimittäin vastaan tämän hetken lempimekko vähän eri väreissä, joten noudatin hetken mielijohteesta samaa periaatetta kuin neuleittenkin kanssa: jos se on hyvä, ei haittaa vaikka niitä omistaisi useamman! Helppoa, tietää heti ettei tule hutia kun tykkää vaatteesta jo valmiiksi.Puna-valkoinen pallopaita sen sijaan ei ehkä ole ominta tyyliäni, mutta näen jo sieluni silmin tuon aavistuksen löysän ja vajaamittaisilla hihoilla varustetun hankinnan kesällä farkkushortsien kaverina. Hintaa oli hurjat 22 euroa, joten eiköhän sen edestä tule kuitenkin käyttöä.2 kommenttia :

  1. Mua niin ärsyttää, etten ole onnistunut löytämään Marimekolta vielä juurikaan sopivia vaatteita, etenkään noita mekkoja. Ne on melkein järjestään liian suoria mulle, kun tarttisin ylävartalosta tyköistuvan ja alhaalta ennemminkin A-linjaisen, jotten näyttäisi noin kahtakymmentä kiloa totuutta suuremmalta. Pöh. Joulualesta onnistuin sentään löytämään yhden juhlamekon, jonka kotiutin samantien, vaikkei sille nyt välitöntä tarvetta ollutkaan. Toi sun löytämä mekko on kyllä kivan ja rennon näköinen! Mä kannatan myös tuota linjaa, jossa hyväksi havaittuja voi olla useampikin. Ostin just täksi talveksi yhden villaneuletakin kahdessa värissä, kun löytyi kerrankin hyvin istuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen onnistunut muutamia kivoja löytämään, mutta monesti tosiaan ongelmana on ollut se, että ovat ihmeellisiä taikaviittoja tai kaapuja. Mutta vaikka tuokin on vähän tommonen reilu niin tässä se ei oikeestaan haittaa, tykkään että saakin olla vähän rennompi :) Nykyään tuntuu, että tosi monet vaatteet on niin huonolaatusia ja menee nopeasti käytössä ihan ihmeellisiksi, että kun löytää hyvän perusvaatteen jonka laatu miellyttää niin kyllä niitä kannattaa vähän hamstratakin, ettei myöhemmin harmita :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!