maanantai 3. helmikuuta 2014

Kokeile välillä jotain uutta

Pieni kirjoneulekokeilu. Ei suurempaa suunnitelmaa, mutta fiiliksen mukaan ja vähän kokeillen, muistellen ja harjoitellen - silleen olis hyvä edetä ihan tässä elämässäkin vähän useammin.

Yksinkertaista palkkia ja ruutua, että muistaa ensin miten lankoja kuljetellaan mukana ja miten on neulottava, ettei langanjuoksut ala kiristää.


Lopputulos on vielä suuri mysteeri, mutta nuo sininen ja keltainen vaaleanharmaalla pohjalla miellyttää kovasti. Samoja sävyjä löytyi sattumalta myös kahvikupista, josta taidan napata värit seuraavaan projektiin...
Kokeilin myös vaihtaa kanavaa. Kuka jaksaa samoja soittolistoja, jos voi kuunnella Radio Helsinkiä? Mikäli olet kuuluvuusalueella, käännä säkin taajuudelle 98,5 ja kuuntele ystävää.

4 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää, ja propsit värivalinnasta! Mulle kirjoneule on ikuinen murheenkryyni, ja nyt kun en pariin vuoteen ole saanut neulottua muutamaa paria raidallisia villasukkia enempää saati monimutkaisempaa, saattaisi olla turhan hasardia edes yrittää. Pieni kateuden pisto sydämessä jään siis odottamaan valmista lopputulostasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy yrittää jollain superhelpolla kuviolla! Pari silmukkaa leveä langanjuoksu on vielä aika iisi, niillä mäkin olen tässä mennyt :) Liian hankaliin kuvioihin en kyllä itsekään lähde, mun kärsivällisyys ei riitä niiden mallipiirrustusten seuraamiseen :D

   Poista
 2. Vähän samat ajatukset oli täälläkin, kun aloitin nykyisen kirjoneuleprojektini. Muistelin, ettei hermot oikein meinaa kestää sitä, kun edistyminen on niin hidasta ja lopputuloskin alkaa kiristää. Nyt muistin oikein keskittyä siihen, että langanjuoksut kiersivät parin ylimääräisen sormen yli, jolloin jäivät riittävän löysälle. On tosi kiva tunne, kun saa aikaan jotain itselleen ainakin osittain uutta (ei sillä, että raidallisissa villasukissa olisi mitään vikaa, mutta vaihtelu virkistää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se hidas edistyminen on mullakin se juttu mikä näissä hommissa vähän ahistaa. Nyt otin sen asenteen, että teen pikkuhiljaa ja valmistuu kun valmistuu :) Ja raidalliset perussukat on just parhaimmat, mutta se on kyllä mukava tunne kun huomaa kehittyvänsä ja saa vähän haastetta kun uskaltaa tehdä välillä jotain muuta.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!