sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Hyllyllä

Hyllyllä asustaa meidän uusin perheenjäsen, jonka hankin taannoin Siwasta kahdella eurolla. Tuo taulun kulmasta heijastuva juttu on puolestaan aurinko, joka paistoi tänään hetken meille ihan sisään saakka. Ja tuoltakin hyllyltä pyyhin eilen pölyt samalla kun siivosin perusteellisesti koko asunnon. Täs nyt on ollu vähän kaikenlaista niin oli tuo kodin kunnossa pitäminen vähän jäänyt eikä ole "ehtinyt" tännekään kesä-haaveiluja enempää turisemaan.

Tänään poikkesin myös Marimekon tehtaanmyymälässä edullisten verhojen toivossa, mutta eipä niistä kympin kankaista mikään sitten ollut sellainen minkä olisin ikkunaani kelpuuttanut. Siirtolapuutarhat on kyllä edelleen kivat, mutta jotain pirteämpää olisi hakusessa. Ihan tyhjin käsin ei kuitenkaan tarvinnut poistua.

2 kommenttia :

  1. Samainen taulu minullakin keittiössä. =D Olohuoneeseen minäkin niitä verhoja lähdin hakemaan, mutta mustavalkoista unikkoa en ajatellut laittaa (vaikka kovaa palua meninaakn ehkä tehdä) tai kirkkaanpunaista lumimarjaa. Se oli Humppilan tarjonta. Laitahan kuvaa ostoksista =) Mun piti jo tänään napsasta muutama kuva, mutta kameran laturi on hakusessa ja jos ei huomenna löydy, napsin puhelimella. Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keittiöön on tuokin matkalla, vielä ei vaan ole olkkarista päässyt sinne asti :D Kyllä mä vähän etukäteen jo ajattelin, että ei kannata liikaa toiveita varmaan ladata niihin edullisiin kankaisiin ja niinhän se sitten meni. Ei ollut paljon tuon parempi tarjonta Herttoniemessäkään ja aika synkkiä olivat. Täytyy varmaan munkin ottaa asiaksi huomenna tuo ostosten kuvailu kun sitä nyt on ihan toivottu :) Iloista viikkoa myös sinne!

      Poista

Kiitos kun kommentoit!