lauantai 1. helmikuuta 2014

Helmikuun eka


Viikonloppu pistää hymyilyttämään. Keittiössä on leivottu muffinsseja ja kahviteltu ihanien ystävien kanssa.

Ja arvatkaapas mitä! Illalla kävin juoksemassa ekan lenkin. Kiinnostus oli nollassa, mutta jälkeenpäin oli hyvä mieli. Huomenna vähän pidempi matka päivänvalossa - ja musat mukana, niin menee mukavammin!

Kyllä se tästä lähtee!

4 kommenttia :

 1. Löysin juuri blogisi siskoni kautta ja jämähdin heti lukemaan! Oikein sympaattisia juttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kivoista sanoista! Mä menin samantien tarkistamaan sun blogin ja mulle kävi sama juttu! Luin kesään asti, nyt on pakko pitä taukoa ja jättää luettavaa myös huomiselle! :)

   Poista
 2. Heh, ilta kului siis samoissa merkeissä :) Jossain vaiheessa näitä vanhoja lukiessani tuli mieleen kommentoida johonkin, missä olit kirjoittanut granaattiomenasta (en tietenkään tehnyt sitä samantien): kuuma vinkki on leikata se neljään osaan ja irrottaa siemenet vedellä täytetyssä kulhossa! Mehua ei roisku mihinkään ja se valkoinen kalvo jää kätevästi kellumaan veden pinnalle, kun siemenet uppoavat pohjaan. Tajuttuani tän oon syönyt granaattiomenoita huomattavasti aiempaa useammin, kun ei tarvii pyykätä koko vaatekertaa sekä remontoida keittiötä jokaisen siementenerottelukerran jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hyvä vinkki! Olen itse tähän saakka vaan siemenet kuorista eroteltuani täyttänyt astian vedellä jotta ne loputkin valkoiset rämmäleet nousis pintaan, mutta en ole tajunnut kuoria niitä siellä vedessä :) Pitäiskin taas pitkästä aikaa ostaa, hinnat on vaan ollu viime aikoina hurjia!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!