tiistai 11. helmikuuta 2014

Eläimellistä menoa eteisessä

Joskus asioiden edistäminen vaan vie vähän enemmän aikaa kuin luulisi. Toisaalta ihan hyvä niin, sillä mihinkäs valmiissa maailmassa olisi kiire, etenkin kun suunnitelmat voi matkalla vielä muuttuakin. Niin kävi myös eteisen kanssa, josta lupasin jo tammikuun alussa lisää juttua.

Meidän melko pimeä ja kapea eteinen eli pitkään ihan omassa maailmassaan ja kenkäkaapin päällynen muistutti lähinnä kaatopaikkaa. Tavara kaapin päällä karsittiin minimiin; vain söpö säästöpankki sai jäädä ja muistilaput, pikkusälä sekä koirankakkapussit piiloutuivat puisiin rasioihin. Ennen kaapin nupeissa villeinä roikkuneita laukkuja ja kangaskasseja varten seinälle kiinnitettiin hauskat eläinkoukut.

Seinälle kaapin päälle kerättiin pieni taidenäyttely. Doggies-kalenterin lisäksi sinne pääsivät Polkka Jamilta myös peurat sekä Joutomaan kahvikupilla purjehtiva mainio kettu. Viimeisin ja se osittain suunnitelmat muuttanut ostos oli Rifle Paperin Istanbul-printti, joka oli pakko saada kun sen näin. Sen paikalle piti ensin tulla kello, mutta aikaa tärkeämpää oli tässä tapauksessa kartta, joka muistuttaa päivittäin yhdestä minulle tärkeästä paikasta.


4 kommenttia :

 1. Kaunis eteinen ja kiva laukku. Oletko tykännyt tuosta veskasta käytössäkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veska on osoittautunut ihan nappiostokseksi! Just sopivan kokoinen kaikista tärkeimpien asioiden mukana kantamiseen, ja vaikka hieman aluksi pelkäsin, kankaan väri ei ole ainakaan mun käytössä haalistunut tai kulunut mistään kohtaa.

   Poista
 2. Moikka, löysin blogiisi ja jäin lukijaksi(: Kivalta näyttää! Sain itse tuon samaisen laukun mustana synttärilahjaksi ja on kyllä aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kivaa! Tervetuloa! :) Täytyypä käydä kurkkimassa myös sun blogia tarkemmin!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!