sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Déjà-vu



Pitkästä aikaa sunnuntaibrunssi omassa keittiössä ja olipas mukavaa, sillä  viime kerrasta oli ehtinyt jo kulua tovi. Päivän erikoisuuksina olivat itse jauhettu kahvi, peltileipä ja klassiset köyhät ritarit kermavaahdolla sekä mansikka-vaniljahillolla. Mehulaseihin oli tietysti pakko laittaa pillit...


4 kommenttia :

  1. Ihanan näköistä, pitäisi itsekin ottaa tavaksi! Pakko kysyä: mikä on peltileipä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Kiva tapa tavata ystäviä ja hyvä syy tehdä ja syödä kaikkia ihanuuksia! :) Peltileipä on siis uunipellillä valmistettua leipää eli taikina vaan levitetään pellille levyksi ja uuniin. Niin helppo ja hyvä, että täytyy tehdä uudestaankin!

      Poista
  2. Mmm, köyhät ritarit! Tässäpä loistava brunssivinkki sopivaan saumaan, kutsuttiin nimittäin just yks kaveri synttärilahjaksi brunssille meille. Heti toteutukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni, ihan mahtavaa! Muistakaa ostaa leipä/pulla ajoissa, että se ehtii vähän kuivahtaa. Tuore ranskanleipä ei toiminu ihan niin hyvin, vaikka hyvää lopputulos oli silti.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!