tiistai 28. tammikuuta 2014

Yksi arjen aarteista

Kosmetiikkajutuista en ole täällä pahemmin kirjoitellut, mutta nyt on tehtävä poikkeus. Tykkään nimittäin itse saada vinkkejä hyväksi havatuista ja kokeilun arvoisista tuotteista, joten pakko jakaa yksi sellainen itsekin.Usean luottotuotteen olen löytänyt jonkun suosittelun kautta ja niin kävi tässäkin. Kaveri kehui vuosi sitten laivan tax freessä Burt's bees huulirasvaa, joten päätin sitten ostaa silloin yhden itsellenikin.

Ja kuinka kävi? No nyt en muuta enää käyttäisikään! Laukusta/yöpydältä/työpöydältä tai mistä vaan käden ulottuvilta on aina löydyttävä Beeswax-huulirasva ja nimenomaan just se eikä mikään muu. Huulipunien käyttäjänä olen puolestaan tosi huono, mutta talvisin kalpeat kasvot suorastaan huutavat väriä, joten kun huulirasvavaraston täydennyksen yhteydessä huomasin saman sarjan kevyesti sävyttävän huulirasvan, olin ihan onskuna. Huraa, lopputalvi on pelastettu!

Plussana vielä sekin, että tuotteet valmistetaan mahdollisimman luonnollisista raaka-aineista ja pakkauksetkin kierrätetystä muovista, joten näitä voi siinä mielessä kuluttaa huolella ihan hyvällä omallatunnolla.

Niin ja tämän ottaisin kyllä mukaan myös autiolle saarelle.

Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!