maanantai 27. tammikuuta 2014

Taas mennäänViime viikolla sanoin ei ja vetosin johonkin ihan typerään. Tänään kirjoitin nimeni exceliin ja sen perään tämän vuoden tavoiteajan 2.00.00.

Ihana kamala HCR. Tästä se taas lähtee.

Kuten vuosi sitten, aion myös nyt todeta, että piditte tai ette, niin juoksujutuilta ei tulla välttymään täällä blogin puolella. Vuoden takaisista kirjoituksista on hyvä ammentaa motivaatiota ja niitä lukiessa muistuu mieleen se innostus, energia ja hyvä olo jonka juokseminen parhaimmillaan saa aikaan. Niitä tunteita en halua unohtaa ja siksi tallennan ne itselleni muistiin tälläkin kertaa.

2 kommenttia :

 1. Mulla on samanlainen sykemittari!

  Tsemppiä tavoitteen saavuttamiseen! Omana tavoitteenani on osallistua johonkin juoksutapahtumaan ensi kesänä. Kymppi todennäköisesti olisi matkana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla, että täällä on myös muita juoksentelijoita! Kymppi on hyvä matka ja kiva juosta. Puolikasta juostessakin aina miettii kymmenen kilometrin kohalla, että voi kun tää oliskin jo tässä :D Tsemppiä myös sinne ja toivottavasti löytyy kiva tapahtuma, jota varten pääset treenailee :) Ois kiva kuulla mihin sitten lopulta päätit ilmoittautua.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!