sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Makkarimietintöjä


Makkarin seinä maalattiin jo kauan sitten, mutta lamppujen ja yöpöytien suhteen ei saatu koko syksyn aikana oikein minkäänlaisia päätöksiä aikaiseksi. Yöpöytinä toimineet jakkarat sai nyt kuitenkin vihdoin lähteä, kun päädyttiin lopulta edullisiin Ikean Malm-yöpöytiin.

Tuparilahjaksi saadulla Marimekon lahjakortilla taas hankittiin Rosala-juliste ja seinään kiinnitettävien lukuvalojen sijaan tulikin vain Markuksen puolelle valkoinen pöytälamppu. Pienillä jutuilla ilme muuttui jo kummasti!


Lähtöpassit tulee varmaan saamaan vielä tuo harmaa päiväpeitto, kunhan paremman värinen joskus löytyy. Rosalakin kaipaisi seinälle jotain isompaa kaverikseen ja onhan nuo tyynytkin tuossa vähän onnettoman näköiset noin...ehkä niiden joukkoon voisi lisätä noita punaisen sävyjä? Kauheen kriittiseksi sitä muuttuu, kun katselee kuvista omaa kotiaan!  Ja kevät, se lähestyy selvästi, kun alkaa tekemään mieli enemmän värejä ympärille!

Vähäinen joulu mitä meillä kotona oli, on nyt pakattu pois odottamaan seuraavaa kertaa. Samalla tuli siivottua ja eilen käytiin istumassa iltaa ystäväpariskunnan luona. Aika rauhallista siis ja ihanaa, kun vapaalla saa olla vielä huomennakin!

Leppoisaa sunnuntain jatkoa!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!