keskiviikko 1. tammikuuta 2014

010114

Hyvää vuoden ensimmäisen päivän iltaa! Tämä päivä on mennyt melko väsyneissä merkeissä eilisen juhlinnan jäljiltä ja lupaus terveellisemmistä elämäntavoista ei tunnu eilisen jälkeen yhtään huonolta vaihtoehdolta...

Meidän vuosi vaihtui kotioloissa pienellä porukalla, jotta Laabaninkaan ei tarvinnut olla yksin. Tänäkin vuonna saatiin kuitenkin olla hurjan ylpeitä meidän koirasta, joka ei juurikaan ilotulituksista välittänyt. Tulipa jopa ihan vapaaehtoisesti seuraksi parvekkeellekin pahimman paukkeen aikana ja pieni lenkkikin tehtiin illalla parkkiksen ympäri ilman traumoja.


Skumpan ja viinin lisäksi vieraille tarjoiltiin muutamat erilaiset hot dogit sekä itsetehtyä coleslaw-salaattia. Jälkkäriksi ystävä oli puolestaan tehnyt törkeän hyvää suklaavadelmakakkua.

Ruokailun jälkeen innostuttiin pelamaan lautapelejä koko loppuilta ja välissä käytiin vaan nopeasti ihailemassa parvekkeelta vuodenvaihteen ilotulitukset ja kippisteltiin uudelle vuodelle. Joululahjaksi saatu koukuttava ja mukaansatempaava Dixit ei pettänyt tässäkään porukassa. Kaikki innostuivat pelistä niin, että sitä pelattiin ensin useamman kierroksen verran, kunnes vaihdettiin yöllä vielä Scrabbleen, joka vei juhlijoista viimeiset voimat.

Nyt ihanaa vuoden alkua kaikille! Hyvä tästä tulee!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!