torstai 19. joulukuuta 2013

Kaikenlaista


Lähestyvän joulun kunniaksi heitän kehiin kuvakollaasiin viime ajoilta. Viimeksi tällainen on tainnut näkyä täällä joskus kesällä, joten lienee jo ihan hyvä aika kertoa taas kuulumisia tässä muodossa?

Neulomisrintamalla on ollut rauhallista. Markus pyysi lapasia, joten sellaiset oli sitten tehtävä ja niiden neulominen pipojen, sukkien ja kaulureiden jälkeen oli mukavaa vaihtelua. Nyt kesken ovat nuo vasemman alakulman pinkkikeltaoranssit sukat, mutta haaveilen jo joululomasta, johon kuuluu harmaa kohoneulepipo sekä ehkä myös kirjoneulelapaset! Löytyisikö keneltäkään kivoja ohjeita jälkimmäisiä varten?

Arkisin olen tuskaillut sitä tuttua pimeyttä ja yrittänyt nauttia niistä hetkistä kun olen ehtinyt liikkumaan ulkona valoisan aikaan. Pimeitä aamuja vastaan on taisteltu synttärilahjaksi saadulla herätysvalolla. Mielestäni jokaisella näin pimeässä maailmankolkassa ison osan vuodesta asuvalla pitäisi olla oikeus herätä linnunlauluun sekä auringonnousuun ja saada sen jälkeen iso kupillinen hyvää kahvia!

Viikonloppuna kävin Laabanin kanssa katsomassa hiljalleen jäätyvää merta, joka sitten suli yhtä nopeasti kuin oli jäätynytkin. Joulu on hiipinyt luokse niin salaa ja varovasi, että en ole ehtinyt edes surra sitä, että tänä vuonna se taitaa ainakin täällä etelässä olla kovin kovin musta. Suuntaamme kuitenkin onneksi taas jouluksi Forssaan ja Savoon, joten jospa siellä olisi vähän lunta meillekin.

Huomenna heräänkin siis linnunlauluun viimeisen kerran hetkeen, sillä työpäivän jälkeen meillä alkaa ihana, paras ja kovasti odotettu joululoma! Viikonlopun suunnitelmissa on ainakin joululahjojen paketoimista ja jonkinmoinen joulusiivous, jotta lomalle voi lähteä hyvällä mielellä.

4 kommenttia :

 1. Hyvät jouluntoivotukset täältä meiltäkin!
  Vitsi tommoinen herätysvalo ois kyllä mukava, suunnittelin sellaisen ostoa tässä monesti, ehkä mä vielä..
  Mutta minkä takia aloin kommentoimaan oli kun bongasin Forssan! Koska kukaan ei ikinä sieltä ole tai tiedä edes koko paikkaa, enkä itsekään niin kauheasti siellä välitä viettää aikaa, mutta silti! :D Itsekin usein tulee vietettyä juhlapyhiä siellä suunnalla isällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun kommentoit! Mäkin miettiny tuota herätysvaloa jo viime vuonna, mutta siinä se nyt vihdoin on :D Ja on se kyllä mun aamuja ainakin helpottanu eli hyvä lahja oli!

   Joo on se Forssa kyllä melkosen mielenkiintonen paikka :D Tuon Markuksen takia me siellä aina välillä käydään.

   Poista
 2. Onpas kivoja kuvia :)
  Mukavaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Samoin sinulle ihanaa joulua! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!