lauantai 21. joulukuuta 2013

Joulupaketit

Yksi joulun parhaista jutuista on ehdottomasti lahjojen paketointi! Oon ollut aikoinani töissä muutamassakin eri lahjatavaraliikkeessä, joissa opin paketoinnin niksit ja aloin ymmärtämään sen merkityksen osana lahjaa. Eri tilanteisiin sopivia paketointitarvikkeita hamstrailen ympäri vuoden; vähän lahjapaperia Clas Ohlsonilta ja Ikeasta, lahjanarua Tiimarin loppuunmyynnistä...


Tänä jouluna meidän paketit pukeutuivat mustaan. En kauheasti välitä markettien värikkäistä joulupapereista vaan kaipaan yksinkertaista. Mustaan "voimapaperiin" väriä tuo washi-teippi ja siihen suuremmat kikkailut jäivätkin. Ei ehkä joulun pirteimpiä paketteja, mutta miellyttää ainakin mun silmää.

Paketoinnin lisäksi tänään on virittäydytty joulufiilikseen kuuntelemalla parit joululaulut sekä syömällä pipareita ja uuniriisipuuroa. Uskaltauduttiinpa vielä iltapäivällä muiden sekaan Stockmannille ja Isoon Omenaankin, mutta onneksi ostoslista ei ollut yhtä lahjaa pidempi. Nyt on jouluhommat kuitenkin kirjaimellisesti paketissa, joten sen kunniaksi seuraavaksi ehkä hieman glögiä!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!