maanantai 30. joulukuuta 2013

2013

Vuoden toiseksi viimeisen päivän kunniaksi pieni kooste asioista, joista kulunut vuosi 2013 on jäänyt mieleen...

Talvella oli lunta. Paljon lunta. Ulkoiltiin usein Laajalahdella ja erityisesti aurinkoisten päivien kävelyt jäällä sekä kahvit Tarvaspäässä ovat jääneet mieleen. Kevättalvella juhlittiin myös Laabanin ensimmäistä syntymäpäivää.Ilmoittauduin Helsinki city runiin ja aloitin treenaamisen elämäni ensimmäistä puolimaratonia varten jo talvella. Juoksin, juoksin ja juoksin.

Myös Laabanilla oli uusi harrastus, sillä aloitimme keväällä Rally-tokon Heiluvan hännän alkeisryhmässä. Alkeisiin harrastus sitten ainakin toistaiseksi jäikin, mutta paljon uusia juttuja opittiin kyllä. Vappu vietettiin rauhallisissa merkeissä, sillä muutama päivä sen jälkeen juoksin sitten sen kauhulla odotetun HCR:n ...joka ei sitten lopulta edes ollutkaan elämäni eka puolimaraton!

Vähän HCR:n jälkeen toiseen jalkaan ilmestynyt rasitusvamma pakotti sitten kesän kynnyksellä vaihtamaan juoksemisen jäätelöön ja muuhun herkutteluun. Mutta sen puolimaratonin sain kyllä lopulta silti juostua, nimittäin Forssan Suvi-illassa yhdessä Markuksen kanssa. Jee!


Hieman sen jälkeen alkoikin kesäloma. Ensin vietettiin Juhannusta mökillä, käytiin Kuopiossa ja lennettiin vielä muutamaksi päiväksi Kroatiaankin.

Heinäkuussa aloitin työmatkapyöräilyn, mutta huonoksi onnekseni polkupyöräni lähti voron matkaan työpaikan sisäpihalta vain muutaman pyöräilypäivän jälkeen. Uusi ihana pyörä löytyi kuitenkin varastetun tilalle nopeasti ja poljinkin ahkerasti töihin ja vähän muuallekin koko loppukesän.

Heinäkuussa alettiin jo tosissaan jännittää elokuun muuttoa, sillä vuoden kohokohta oli kyllä ehdottomasti ensimmäisen oman asunnon osto! Muutto itsessään oli melko kamala ja koko muuttoviikko huipentui vielä Helsinki Midnight runiin, jossa sain viimeisillä voimillani juostua kympin.

Syksy menikin sitten enemmän tai vähemmän kotia ihmetellessä ja laittaessa. Maalattiin makkari, keittiöön tuli uusi tapetti ja kotiin tuli hankittua lähes joka viikko jotain uutta.

Syksyllä innostuin myös uudestaan neulomisesta, joten huiveja, sukkia ja pipoja ehti valmistua vielä loppuvuoden aikana tasaisesti. Syksyn hiljaiselon jälkeen onkin mukava aloittaa taas uusi vuosi uusilla suunnitelmilla, haaveilla ja tavoitteilla. Pieniä askelia niiden eteen on jo otettu, joten katsotaan mitä 2014 tuo tullessaan...


Goodbye 2013
You made me cry, made me laugh
but its time to move on...

4 kommenttia :

 1. Moikka! :) Mukava vuosi ollut ja toivottavasti tästä vuodesta tulee vielä paljon mukavampi! Kiva blogi sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! Mulla on hyvä fiilis tän vuoden suhteen eli siitä tulee varmasti oikein hyvä :)

   Poista
 2. Ihana kooste vuodesta! Näitä on aina niin kiva lukea.:)

  Suloista iltaa ja mahtavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, tätä oli myös kiva tehdä, vaikka aikaa se veikin. Oli nimittäin mukava palata viime vuoden juttuihin ja samalla todeta, että on kyllä ehdottomasti hyvä juttu tämän blogin kirjoittelu. Pysyy muistot tallessa täälläkin :)

   Ihanaa vuotta myös sinulle!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!