perjantai 1. marraskuuta 2013

Tähdet, tähdet


Marraskuu. Moni on antanut itselleen luvan aloittaa joulufiiliksen luomisen jo tänään, mutta meillä on otettu varaslähtö jouluun ihan huomaamatta jo paljon aiemmin. Viime jouluksi ostettu valkoinen paperitähti on toimittanut makuuhuoneessa lampun virkaa koko syksyn ja vanhassa kodissakin se roikkui olohuoneen nurkassa joulusta aina kesän loppuun.

Punainen tähti saa odotella kaapissa vuoroaan vielä marraskuun loppuun, mutta keittiöön olen ehtinyt jo suunnitella uutta mustaa. Earth Friendly'n tähdet näyttää olevan Stockmannilla kanta-asiakastarjouksessa marraskuun, mutta ihan kivoja vaihtoehtoja löysin myös Clas Ohlsonilta. Kovin paljon muita joulukoristeita meille ei varmaan(kaan) tänäkään vuonna tule.

Mutta lisää koristeita viikonloppuna, meillä juhlitaan nimittäin tupareita. Seuraavaksi kauppaan siis, ollaankin varmaan siellä ihan ainoot ihmiset näin pyhäinpäivän aattona...

Mukavaa perjantaita just sulle!

2 kommenttia :

  1. Ihana kuva ja ihana tähti, tykkään.:) Ehkä meidänkin tähden voisi jo kaivaa varastosta, onhan nyt jo viikko marraskuuta mennyt.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi todellakin! Mä ajattelin mennä huomenna tarkastamaan Stockan jouluosaston! :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit!