lauantai 9. marraskuuta 2013

Siivouspäivä

Niinkin kiinnostava asia kuin siivouspäivä on ollut meillä tänään. Aamulla lähdin Laabanin kanssa ulos ja kotiin palattuamme hiekassa sekä kurassa riehunut koira toi mukanaan sisälle niin paljon hiekkaa ja roskaa, että oli pakko tarttua imuriin.

Meillähän imurin paikka on kaapin sijaan lattialla ja käytössä se on lähes päivittäin - kiitos Laabanin. Vaikka roskaista lattiaa en siedäkään, niin pölyä ja muuta likaa tulee kuitenkin pyyhittyä välillä liian harvoin... Siksi olinkin erittäin onnellinen kun sain muutama viikko sitten Buzzadorin* kautta testattavaksi Viledan mikrokuituliinoja, jotka tuli kyllä niin oikeaan osoitteeseen! Olipas huomattavasti mukavampi aloittaa siivous, kun kaapissa odotti oikeat välineet, joilla homma sujuu helposti ja nopeasti.

Testiin sain 5 erilaista liinaa ja kaikkia kokeiltuani vakkarikäyttöön jäävät ehdottomasti ainakin keittiöliina, sininen kylppäriliina ja uskomaton ikkunaliina, joka putsasi raitoja jättämättä lähmäisen kylppärin peilin ja sormien sekä kuonon jäljet eteisen peilistä.


Vaikka siivouksen ei tarvitsekaan olla mitään välineurheilua, tehokkaammalla ja kivan värisellä liinalla siivoaminen on, ihmeellistä kyllä, huomattavasti mukavampaa kuin vanhalla kämäsellä rätillä. 60 asteen pesun kestävä liina on mun mielestä myös ehdoton, etenkin keittiössä, ja säästää pidemmän päälle rahaa ja ympäristöä.

Tietysti kaikista tehokkain ja siivousta helpottavin vinkki on kuitenkin järjestyksen ylläpito päivittäin. Siihen kun oppisi vielä itsekin, niin viikonloput voisi useammin käyttää muuhunkin kuin siivoamiseen.
*Buzzadorina saan mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi. Eli saan tuotteita testattavaksi, kerron mielipiteeni tuotteesta ja raportoin kokemukseni Buzzadorille. Jos sinäkin kiinnostuit niin haeppa mukaan täältä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!