maanantai 25. marraskuuta 2013

Oh Christmas lights, keep shining on


Viikko sitten hankitut parvekkeen jouluvalot jotenkin häiritsi. Ehkä ne on kuitenkin vähän liian kirkkaat, totesin katsellessani lähes sataa loistavaa lediä, kun taas Markusta huolestutti se, ettei kenelläkään muulla meidän talossa ollut vielä jouluvaloja. No, jonkunhan on aina oltava eka!

Nyt viikonlopun jälkeen oli naapurin parvekkeelle ilmestynyt kuulkaa ihan joulukuusi valoineen! Toisella näytti olevan valoverhoa parvekkeella ja jotain tulipallon tapaisia ikkunassa. Meidän yksiväriset pikkuvalot muuttuikin sitten hetkessä aika vaatimattomiksi, mutta onneks on myös paperitähdet, jotka ehdin ripustaa esille jo ulkovalojakin  aikaisemmin. Polttelin niitä kyllä ensin ihan vaan omaksi iloksi sälekaihtimien takana salaa naapureilta...

Vaikka valoja ja joulua alkaa näkymään siellä täällä, on meidän naapurustossa kuitenkin ainakin vielä aika hyvin onnistuttu välttämään tivolimeininki. Niistä vilkkuvista ja liian värikkäistä valoista mullakin on omat mielipiteeni, mutta jos ne toisaalta tuovat iloa jonkun synkkään marraskuuhun, niin suodaan se hänelle. Pimeyttä vastaan taistelu on kuitenkin aina ihan ok!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!