torstai 7. marraskuuta 2013

Muovimatot keittiöön

Keittiöön saatiin vihdoinkin jotain mitä se oli kaivannut jo kauan, nimittäin matot lattialle. Näyttävät niin kivoille, että eipä heti uskoisi niiden olevan muovia!

Vaikka nämä matot eivät paljaiden varpaiden alla tunnukaan yhtä mukavilta (onneksi on villasukat!) kuin perinteiset puuvillamatot, pysyvät ne kuitenkin huomattavasti paremmin paikoillaan meidän tassujen ja jalkojen alla. Likaantumistakaan ei tarvitse enää pelätä, kun helpohoitoiset matot voi tarvittaessa huuhdella kätsysti kylppärissä.

En viitsinyt maksaa itseäni kipeäksi Pappelinan tai Brita Swedenin matoista, vaikka ihania ovatkin, vaan tilasin omani Jotexilta huomattavasti huokeampaan hintaan ja alennuksen kera. Kivaa kun keittiö on nyt muutamia kehyksiä vaille valmis, mutta sekin asia korjaantunee kunhan eksytään seuraavan kerran Ikeaan.


4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. No eikös vaan! Itsekin ihan yllätyin kuinka hyvältä voi muovimatto näyttää, kun aiemmat kokemukset on niistä 80- ja 90-lukujen kammotuksista :D

   Poista
 2. Me ostettiin kesällä Ikeasta kapeat muovimatot keittiöön. Matot (2 kpl) maksoivat yhteensä 20 e ja olen ollut niihin erittäin tyytyväinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä olleet hinnalla pilatut! Täytyypä joskus katsoakin Ikean muovimattojen tarjonta jos kaipaan vaihtelua keittiön lattialle. Olen kyllä itsekin edelleen supertyytyväinen, että tuli valittua keittiöön juurikin muovimatot :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!