sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Jukurtti-mustikkapiirakka

Mitä voi tehdä edellisenä päivänä siivoamassaan keittiössä? No tietysti sotkea sen uudelleen leipomalla!



Jo pidempään oli ollut tarkoitus kokeilla tätä Valion mustikkapiirakka-ohjetta, mutta tänään sain vihdoin piirakan tehtyä - vähän niinku isänpäivän kunniaksi. Äärettömän helposta ohjeesta tuli heti mun suosikki, sillä mikäli pakkasessa vaan on mustikoita, löytyvät ohjeen aineet lähes aina kotoa ja ne pyöräyttää nopeasti sekaisin ihan tavallisella vispilällä. No tietysti tämä oli hyvää myös!

Sen verran modasin ohjetta, että korvasin sitruunankuoren kardemummalla, vaniljajukurtin sijaan käytin luonnonjukurttia ja opin myös, että perunajauhon voi korvata vehnäjauholla. Koska vaniljan maku jäi jukurtin takia puuttumaan, lisäsin täytteeseen ripauksen vaniliinisokeria.

Onneksi takana oli juoksulenkki, piirakka ehti nimittäin kadota parempiin suihin jo lähes kokonaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!