sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Pientä pintaremonttia keittiössä

Tämän päivän urakka oli tapettien poistaminen keittiön seinästä ja kannattikin fiksusti jättää se näin kavereiden tupareita seuranneeseen päivään...Kuulostaa helpolta tehtävältä, mutta useampi tunti me niitä tapetteja tuosta seinästä revittiin, mitä nyt homma sisälsi myös pienen ja pakollisen kebab-tauon. Viimeistely jätettiin suosiolla jollekin arki-illalle ja kaapissa odottelevat tapetit pääsevät seinälle seuraavana viikonloppuna.

Hieman on edistytty keittiössä muiltakin osin: uusi lamppu killuu nyt katossa ja voi että kun se tulee mätsäämään tapetteihin niin hyvin! Verhokangasta etsiessä löytyikin valmis kappa Anttilan Anno-mallistosta ja maailma päätti näköjään mun puolesta, että ehkäpä se on se String Pocket -hylly, joka on pian meidänkin keittiön seinällä, kiitos Stockmannin ja Hullujen päivien.


2 kommenttia :

  1. Moikka! Katselinkin jo Instassa kuvia teidän uusista jutuista, kivalta näyttää!:) Miten revitte vanhan tapetin pois, oliko teillä joku apuväline? Haluaisin meidän olkkarista tapetin pois toiselta seinältä, mutten saa tartuttua toimeen aiempien tapetinrepimistoimenpiteiden lannistamana. Oon siis vain kastellut ja repinyt pois ihan käsin, mutta siinä oli hirveä homma. Kivaa tiistaita!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ollaan kyllä kovin tyytyväisiä lopputulokseen itsekin :) Me kuule kans ihan vaan suihkuteltiin vettä vanhalle tapetille, pyyhittiin märällä rätillä ja revittiin :D Olis varmasti ollu helpompikin tapa, koska yhteen seinään meni pari tuntia. Mitä pidempään antoi veden vaikuttaa ennen repimistä, sitä paremmin lähti. Mutta ehkä joku tapetinpoistoaine vois auttaa?

      Poista

Kiitos kun kommentoit!