sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Instaviikonloppu


Lauantai hurahti 1-vuotisbileissa sekä kotona mannapuuroa keitellen ja villasukkaa neuloen - eli kuten nuorella kaupunkilaisella kuuluukin! Päivän jännittävin hetki koettiin illalla kun tien toisella puolella kahta isoa koiraa ulkoiluttanut nainen ei onnistunutkaan pitämään koiriaan hallinnassa niiden innostuttua Laabanista vähän liikaa. Näyttää hieman pelottavalta kun kaksi iso koiraa vetää naista haukkuen perässään suoraan meitä kohti ja pulssi nousi entisestään kun tajuttiin, että toinen koirista oli päässyt irti. Onneksi tilanteesta selvittiin säikähdyksellä, sillä irti päässyt koira oli varsin leppoisa vanha herra ja Laabankin otti tilanteen ihan lungisti. Mutta silti huhhuh...

Tämän aamun pelasti taas meidän lähi-Siwa, josta käytiin hakemassa uunituoreet karjalanpiirakat heti kaupan auettua. Aamupäivällä sain järjesteltyä vihdoin vaatekaapin ja hyvästelin haikein mielin liian kesäiset vaatteet kaapin perälle. 1,5 tunnin päivälenkki tehtiin vaihteeksi Haukilahden maisemiin. Satamassa meri oli saanut ohuen jääkerroksen päälleen ja suurinosa veneistä oli lähtenyt jo talviteloilleen. Laabanista piti napata taas kuva rantakalliolla.

Iltapäivällä sain vielä houkuteltua Markuksen mun kanssa Lumenen varaston tyhjennysmyyntiin Kauklahteen. Pieneen muovipussiin saa sullottua yllättävän paljon tavaraa kun tietää, että sen sisällöstä joutuu maksamaan vaan kolmekymppiä. Sujautin mukaan myös kirkkaanpunaisen huulipunan (niiden turvallisenväristen kaveriksi, tiedättehän...) - ehkä tänä syksynä on sen aika?

Nyt vielä ennen uutta viikkoa kupillinen teetä ja Solsidanin neljännen kauden eka jakso! Heippa!


1 kommentti :

  1. Aika samanlainen viikonloppu kuin meillä.:) Koirien ulkoilutusta, puikkoja, haaveita punaisesta huulipunasta. Nyt on ihana auringonpaiste ulkona, energistä viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!