perjantai 4. lokakuuta 2013

Hello there weekend

Se ois yksi työviikko taas pulkassa ja päälaelle taputuksen paikka. Arjen aarteita ovat olleet tällä viikolla uusi silmäympärysvoide, vuorelliset syyskengät ja Cosin ylisuuri villatakki. Myös töiden jälkeen valmiina odottava ruoka ja siisti koti on olleet tämän viikon ajan kivaa vaihtelua normaaliin meininkiin. Huomenna aijon puolestaan nauttia siitä, että ei tarvitse herätä herätyskelloon - viikonloppuisin sen virkaa hoitaa Laaban.Kuvaaminen arkisin alkaa olemaan jo vähän hankalaa nopeasti pimenevien iltojen takia. Viikonlopulle jääkin siis jonkin verran tekemistä ja raportoitavaa: keittiöön on saatu uusi lamppu ja muutenkin siellä puhaltelevat muutoksen tuulet. Niin ja vaatekaapeissa myös. Niistä ainakin siis lisää pian.

Tämä ilta on mennyt Vain elämää ekan jakson ja herkkujen parissa. Korvapuustipäivän kunniaksi oli tietysti pakko ostaa pullat ja keittää kahvit.

Ei mulla muuta. Hauskaa viikonloppua!


2 kommenttia :

  1. Tiedätkö, me ollaan selvästi nyt aika samoilla aalloilla: tein just äsken postauksen tuubihuivista (en julkaissut vielä), rakastan Cosin neuleita ja käytiin eilen lenkillä meren rannassa.:) Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen takia sun kuvia ja juttuja onkin varmaan niin kiva seurata, kun sieltä löytyy niin samanlaisia juttuja mistä itsekin pidän :) Tsemppiä tulevaan viikkoon!

      Poista

Kiitos kun kommentoit!