sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Pizzasunnuntai


Vihdoinkin saatiin haettua viimeiset tavarat eli polkupyörät vanhalta kämpältä. Hurautettiin siis päivällä bussilla Leppävaaraan ja pyöräiltiin takaisin. Kilometrejä kertyi noin 10, joiden jälkeen käveltiin vielä Omenaan sushille. Alkuillasta lähdettiin etsimään lähintä koirapuistoa, ja kun sitä ei meinannut ensin löytyä millään, kesti reissu harhailuineen pari tuntia.

Melko reipas sunnuntai siis, joten iltapalaksi oltiin kyllä ansaittu...tittidiii...pizzaa!

Testattiin TV:stä tutut Vaasan Lapin Rilla -pizzapohjat ja nehän toimi ihan loistavasti! Yhdet palat per nenä ei ollu yhtään liikaa tai liian vähän ja täytteen kanssa ei lähdetty liiottelemaan, kuten kotitekosten pizzojen kanssa usein käy. Ohje napattiin lättysten omilta sivuilta, mistä vaihtoehtoja löytyy useampiakin. Näitä pikapizzoja tehdään varmasti vielä monesti uudestaan ja sitä paitsi, nuo kaikki ohjeet kuulostaa niin hyvältä, että pakkohan niitä on kokeilla.

Tämäniltaiseen versioon päätyi serrano-kinkkua, mozzarellaa, tuoreita herkkusieniä ja basilikaa. Tomattikastikkeen sijaan kannattaa rohkeasti kokeilla punaista pestoa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!