sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Parvekkeen syyskukat


Flunssa pilasi hieman viikonlopun suunnitelmia, mutta siitä huolimatta lähdettiin lauantaina tekemään vielä muutamat IKEA-ostokset (eteisen peili) ja käväisemään Plantagenissa. Aurinkoisella parvekkeella jaksoi sen jälkeen puolikuntoisenakin puuhastella sen verran, että parvekkeelle on nyt saapunut syksy hopealangan, koristekaalin, syysasterin ja aitokanervan myötä.


Ystävä lahjoitti meille myös neljä chiliä, jotka nekin saivat isommat ruukut ja pääsivät parvekkeelle vielä siihen saakka kunnes ilmat alkavat viilenemään. Viikonloppuna sitä pelkoa ei ainakaan ole ollut; äsken tehtiin Laabanin kanssa lenkki merenrannassa ja neuletakki oli jopa flunssaiselle liikaa.

Parvekkeelle on muuten heivattu myös vanhasta asunnosta se onnettoman pieni ruokapöytä sekä tuolit, jotka saavat palvella siellä ainakin kevääseen. Yhdet kahvit ehdittiin niiden ääressä tänä viikonloppuna juomaan ja jos säät jatkuvat vielä aurinkoisina, niin parvekkeella tulee varmasti olemaan vielä käyttöä

Kuten jo aiemmin mainitsin niin Laabanhan on myös ihan onskuna tuosta lisähuoneesta - kaveri rientää paikalle heti kun kuulee parvekkeenoven avautuvan ja pujahtaa vahtipaikalleen ensimmäisenä jalkojen välistä. Minä puolestani iloitsen ehkä eniten mahdollisuudesta kuivata pyykit ulkona ja raikkaista puhtaista vaatteista.2 kommenttia :

  1. Tosi nättejä! Oma parveke on kauheen kiva paikka kaikille kukille ja vaikka yrteille, oon vaan ihan älyttömän huono pitämään ne hengissä! Ja viel kesäisin parvekkeen lasit nostaa lämpötilan niin kuumaksi, että ihan mahdoton tehtävä kasvattaa siellä mitään :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin vähän jännittää saanko nuo säilymään koko syksyn :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit!