lauantai 21. syyskuuta 2013

Klassikko kotiin osa 2

Saatatte muistaa kun kesällä kerroin Lundian classic-hyllyköstä, joka hankittiin Espoon liikkeen muuttomyynnistä. Se vietti ensin kuukauden päivät meidän edellisen kodin varastossa, mutta projekti klassikko kotiin jatkui uudessa kodissa, jossa hyllykkö sai viimein arvoisensa paikan olohuoneesta.

Olohuoneeseen haluttiin siis säilytystilaa ja samalla myös pieni työpiste. Muuttomyynnistä ostettiin edullisesti päätytikkaat, kaapinovet, pari laatikkoa sekä muutamia hyllylevyjä ja jakolevyjä. Ulkoneva työtaso saatiin Markuksen vanhempien "Lundia-varastosta". Kasaamattomana kokonaisuutta oli vähän hankala käsittää ja kun systeemi saatiin pystyyn, todettiin, että noin isoon hyllykköön hyllylevyjä tarvittaisiin vielä useampi lisää.Koska iki-vanhoja osia ei jaksettu alkaa tuunaamaan ja haluttiin kuitenkin päästä suhteellisen edullisesti, käytiin tarkistamassa Mäkelänkadun Lundian Outlet-puolen tarjonta. Ja kas, sieltä saatiinkin edullisesti kolme hyllylevyä lisää. Omaan silmääni mitään suurta eroa en ykkös- ja kakkos-laadun välillä huomannut, joten muutamien eurojen alennus ajoi tässä tapauksessa laadun ohi.


Tällainen se on siis nyt ja vielä puuttuu pari alinta hyllylevyä. Kokonaisuutta on suunniteltu sitä mukaa kun osia on tullut lisää ja tuota jonkin aikaa katseltuani oon tullut siihen tulokseen, että koska noinkin isoon hyllyyn menee melkosen paljon tavaraa, tarvitaa sitä piilottamaan lisää ovia. Alas työtason viereen olisikin nyt tarkoitus hankkia niiden parin hyllylevyn lisäksi vielä yhdet vähän korkeammat kaapinovet Lundian verkkokaupasta, jonka kautta tilatessa saadaan hyödynnettyä myös avajaistarjous. Siistimmän ulkonäön lisäksi ovet suojaavat alimpien hyllyjen tavaroita myös Laabanilta, jota luonnollisesti kiinnostaa kaikki mikä sijaitsee alle metrin korkeudella.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!