torstai 19. syyskuuta 2013

Habitare 2013Minulla ei koskaan ole ollut kovin kummoista tuuria minkään sortin arpajaisissa. Ala-asteen talvitapahtumasta voittamani piparkakkupussi aloitti vuosien putken, jonka aikana en koskaan voittanut mitään. Sen jälkeen minua on onnistanut satunnaisesti, mutta viime aikoina olen selkeästi hengaillut jo jonkin aikaa onnellisten tähtien alla. Asuntomessuilta taannoin voittamani tiskiharjan lisäksi yllätyin kun Tarja's Snowlandin ihana Tarja otti yhteyttä ja ilmoitti mun voittaneen hänen järjestämässään arvonnassa lipun Habitareen!

Tänään livistinkin sitten töistä aavistuksen aiemmin ja lähdin tutkimaan kameran kanssa messutarjontaa. En tiedä johtuiko se liian suurista odotuksista, hankaavista kengistä, työpäivän jälkeisestä väsymyksestä vai omituisen hiljaisesta messukeskuksesta (ammattilaispäivinä on näköjään huomattavasti vähemmän messuväkeä kuin viikonloppuisin!), mutta mielestäni messut jäivät vähän laimeiksi. Kultaako aika muistot vai oliko viime vuonna jotenkin enemmän kaikkea siistiä, kivaa ja jännää? Nyt tuntui nimittäin, että ei päästy edes kovin lähelle sitä.

No kivoja juttuja löytyi silti ja kuviakin räpsin muutamia inspiraatioksi itselle ja tietysti teille. Osastoista parhaiten jäivät mieleen Balmuir värikkäine huiveineen ja pellavaisine petivaatteineen, Lundia ja sen uusi, rajoitetun ajan myynnissä oleva musta classic sekä tietysti aina ihana Polka Jam. Sohvapöytiä yritin katsella vähän sillä silmällä ja jos aikaa ja jaksamista olisi ollut olisin kiertänyt myös valaisin-puolen ajatuksella läpi.

2 kommenttia :

  1. Ihanat kuvat olet ottanut! Itse olen aina käynyt ammattilaispäivänä, joten rauhallisuuteen on tottunut :). Mutta katsottavaa on aina niin paljon, että jotain jää väkisin näkemättä... Lundian musta classic on kyllä tosi tervetullut uutuus. Kiitos kun linkkasit blogiini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle vielä lipusta sekä kehuista! Ja tervetuloa lukijaksi :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!