keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Ei meinaa jaksaa


Väsyttää. Niin paljon, että töistä tullessa on heti koiran ulkoilutuksen jälkeen pakko keittää kahvit. Tummat silmänaluset huutaa apua ja ruuaksi on helpointa valita pakastepizza, koska mitään muuta ei jaksa edes ajatella tekevänsä.

Ilta vierähti neuloessa. Oikein-nurin-oikein-nurin on just sopivan simppeliä ajateltavaa. Seiskan puikoilla ja maanantaina Snurresta hankitulla paksuhkolla langalla neuloessa työ etenee huomaamatta telkkaria katsoessa.4 kommenttia :

 1. Tiedän tuon tunteen, vaikka juuri nyt oma energiatasoni onkin tosi korkealla. Mutta viime syksynä, sitten loppusyksystä, kun oli pimeää ja kylmää ja märkää, silloin tuntui ettei vaan jaksaisi tehdä mitään. Stressasi ja väsytti kauheasti. Hyvä juttu on, että se väsymys menee kyllä ohi ajan kanssa. Itselläni auttoivat pitkät lenkit, juokseminen ja vähän terveellisemmät eväät, marjasmoothiet esimerkiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo meni mullakin huonosti nukutun yön ja liikunnan puutteen piikkiin. Huomaa kyllä, että kun liikkuu niin jaksaa paljon paremmin ja toki syömisiäänkin pitäisi ehdottomasti miettiä järkevämmäksi näin syksyllä :)

   Poista
 2. Oi ihanaa harmaata neulepintaa. Ostin neljä kerää tänään erisävyisiä harmaita, ja nyt pohdin mitä niistä lähtisin neulomaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua miellyttää nyt harmaa ja sen eri sävyt kyllä kovasti. Seuraava projekti pitäisi itsekin keksiä kun tuo kuvassa olevakin just valmistui.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!