lauantai 14. syyskuuta 2013

Design Market 2013

Kaverit saapuivat eilen yllättäen kylään ja viiniä kului sen verran paljon, että Kaapelitehtaalla järjestettävä Design Market oli tänään aika tuskainen kokemus. Päättäväisesti kuitenkin raahauduin olosta huolimatta paikalle, vaikka meiningit jatkuvat vielä huomenna sunnuntainakin.

Jos ihmispaljous ahdistaa, niin tällaisia tapahtumia kannattaa kyllä välttää, mutta silloin voipi jäädä paljosta paitsi. Itse onnistuin luovimaan tieni ihmisjoukossa koko markettialueen läpi ja tekemään jopa muutamia (fiksuja) ostoksia. Parvekkeelle on ollut hakusessa räsymatto ja Vallilalta sellainen vihdoin löytyi ihan täydellisissä väreissä. Samalla ostin meille pienet puuvillamatot myös makkariin kun 13 euron kappalehinta ei paljon päätä huimannut.


Kotonadesignin pirteän värisiä muistitauluja olen usein ihastellut kun niitä jossain on näkynyt, ja kun pienet pyöreät muistitaulut sai tänään lähes puoleenhintaan, oli sellainen tietysti saatava. Paljon kaikkea muutakin kivaa olisi ollut tarjolla, mutta onneksi muutto ja tavarapaljous on vielä sen verran tuoreessa muistissa, että onnistuin hillitsemään itseni! Sisustusjuttujen lisäksi esillä oli myös vaatteita ja koruja, ja koska jälkimmäiset ei paljon tilaa vie, niin niitähän voi kuitenkin aina ostaa hyvällä omallatunnolla :)


Suosittelen poikkeamaan, mutta varaa mukaan vettä ja jätä villapaita kotiin! Hyvää harjoitusta ensi viikonlopun Habitare-messuja varten - siellä toivottavasti tunnelma ei kuitenkaan ole ihan näin tiivis!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!