tiistai 20. elokuuta 2013

Virkkuri

Suokaa anteeksi radiohiljaisuus, mutta täällä on aika mennyt virkatessa.Viikonloppuna tarttui Sello-reissulta heräteostoksena mukaan Molla Millsin Virkkuri-kirja. Keväällä ilmestynyt kirja oli kannen perusteella entuudestaan tuttu, mutta kun sain sen vihdoin käsiini ja pääsin selaamaan sitä, muistin kassillisen matonkudetta vaatekaapissani ja kiikutin kirjan kassan kautta kotiin.Matonkudekorit itsessään ovat jo aika vanha juttu ja ohjeita taitaa olla netissä vaikka kuinka paljon, mutta Virkkurin avulla innostuinkin niistä ihan uudella tavalla. Tämän kirjan voisi ostaa pelkkien kuvienkin takia, vaikka ei ikinä olisi aikeissa koskeakaan virkkuukoukkuun! Jos omat virkkaustaidot epäilyttää, niin kannustuksena sanottakoon, että Virkkuri tarjoaa hyvät ohjeet kuvien kera ja paksusta matonkuteesta tuollainen M-kokoinen kudekori valmistuu yhdessä illassa. Mutta varo, voit jäädä koukkuun!

Seuraavaksi aion virkata ainakin pitsimaton ja pastillityynyn ja siksaktyynyn ja ehkä hexagonmaton ja ja ja...lisää kudekoreja!


2 kommenttia :

  1. Voi ihania! Mä oon aina halunnut osata tehdä kaikkea tällaista itse, mutta jostain syystä käsityöt on aina ollut mun heikoin juttu! :( Tällaisia olis vaan niin mahtavaa tehdä, sais omaan kotiin kaikkia sellaisia, että kaikilla ei olis samanlaisia 8--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ei kuule muuta kun virkkuukoukku kauniiseen käteen ja harjottelemaan! Loppujen lopuks ei oo ees ihan kauheen vaikeeta ja sitten kun pääsee alkuun niin huomaakin että osaa tehdä jo vaikka mitä :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!