torstai 15. elokuuta 2013

"Mitäs kivaa se koira sai?"


Facebook-mainonnan uhri täällä hei! "Mitäs kivaa se koira sai?", kyseli postivirkailijakin kun hain valtavan paketin postista. Noh, Petellä oli sen verran hyvä tarjous, että yksi 10 kilon säkki Royal Caninia oli pakko tilata kun halvalla sai. Samaan syssyyn tilasin myös Hurtan heijastinhihnan, jotta vältyttiin postikuluilta. 11 euron tarjoushihnalle jäikin sitten näin hintaa vaan 6 euroa meikäläisen matematiikalla, joten ihan hyvä diili.

Laaban on kyllä ansainnut paketinsa. Se on ollut viime aikoina mitä mainioin koira ja selkeästi alkanut vanhetessaan viisastumaan. Muutenkin täytyy hemmotella pientä nyt kun sillä on ollut vähän vaikeaa; maanantaina irrotimme sen kainalosta kesän ensimmäisen (ja toivottavasti myös viimeisen) punkin. Kiitos Bayvanticin, meillä ei ole kärsitty niistä ällötyksistä kesän aikana sen enempää ja vika kuuri laitettiin nyt tuon löydöksen aikoihin.

Koiranen on myös autuaan tietämätön siitä, että tänään tehty koirapuistoreissu alkaa olemaan niitä viimeisiä täälläpäin. Voi tosin olla, että jäähyväiset vakkarikavereiden Brunon, Renen, Väiskin ja Reinon kanssa tulevat olemaan vaikeammat omistajille kuin itse koiralle.

5 kommenttia :

 1. Meillä on myös käytössä Bayvantic ja toimii superhyvin, vähän kyllä kammottaa ne myrkyt. Käytettiin aiemmin Frontlinea ja punkkeja tuli joka viikko, yäk.:/ Rapsutuksia Laabanille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä otettiin myrkyt käyttöön tänä vuonna ekaa kertaa ja kyllä vähän sai miettiä mitä uskaltaa laittaa :/ Onneks toimi hyvin eikä mitään sivuoireitakaan ilmenny, joten uskaltaa luottaa tuohon ens kesänäkin :)

   Poista
 2. Morriksesta on löytynyt jo neljä punkkia tänä kesänä. :/ Meille apteekissa suositeltiin just tuota Frontlinea, ajattelin sen ottaa käyttöön vasta ensi viikolla kun on kesän viimeinen mökkireissu tiedossa. Toivotaan että pitää punkit poissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei viime kesänä laitettu Laabanille mitään, kun siitä ei löytyny punkin punkkia kunnes vasta syyskuussa yks ainoo. En tajua miten onnistuttiin noin hyvin sillon punkeilta välttymään!

   Parin viikon päästä loppuu tuo Bayvanticin vaikutus ja mietinkin tässä jo, että pitäiskö se jotenkin kuitenkin suojata vielä syys-lokakuussakin...

   Poista
 3. Bayvanticit meilläkin koirilla niskassa. Laitan vaan kahdesti kesässä kun ei asuta "punkkialueella". Vanhoille koirielle en laita ollenkaan kun on ne kuitenkin melkosia myrkkypläjäyksiä. Tänäkesänä on ollut vain yksi punkki, Ilonan silmäkulmassa.

  Niin ja tuo Bayvantic häätää myös hyttysiä !

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!