maanantai 12. elokuuta 2013

Iik apua!

Nyt me ihan oikeasti ollaan asunnonomistajia!

Kaupantekotilaisuus järjestettiin perjantaina iltapäivällä. Siirreltiin mahottoman isoja summia tililtä toisella ja ihmeteltiin ihan oikeeta asunto-osakekirjaa. Jännää! Poistuessani pankista n. klo 15.45 olinkin sitten asunnonomistaja-Anne!

Miltä nyt tuntuu? No ei oikein miltään, etenkin kun täällä kökitään vielä nykyisessä asunnossa pari viikkoa. Mutta ehkä sitten uudessa kodissa se omistaminen alkaa seiniä maalatessa konkretisoitumaan...

Ensiasunnon ostajana täytyy sanoa, että oon todella yllättynyt meidän asuntokauppojen sujuvuudesta. Lukuunottamatta hallintaoikeuden (ja samalla muuttopäivän) siirtymistä vuorokaudella, on kaikki sujunut tosi mallikkaasti, vaikka alussa mietityttykin, voiko touhu mitenkään onnistua ilman välittäjää. Meidän onneksi myyjä on ollut kuitenkin supermukava ja jo aiemmin yhden asuntonsa itse myyneenä hyvin perillä oikeastaan kaikesta.

Noh, siihen perjantaihin vielä. Kotiin mennessä poikkesin sitten tiestysti Kakku ja Leipä Keisarille hankkimaan meille asuntokauppa-pullat, mutta pullakahvien sijaan päädyttiinkin Baseen juhlistamaan asuntokauppoja parilla lasillisella. Kippis!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!