maanantai 8. heinäkuuta 2013

Tapetista asiaa

Tulevan muuton ja uuden asunnon myötä koti- ja sisustusjutut tulevat varmasti olemaan enemmän esillä blogissa ja se on ehkä ihan kiva lisä sisältöön. Sohvasta ehdinkin kertoa täällä jo aiemmin, mutta viime aikoina on tullut mietittyä jonkin verran tapetti-asioita - muuta remonttiahan uudessa asunnossa ei oikeastaan tarvitse tehdäkään.

Aiemmissa vuokra-asunnoissa ei ole pahemmin ollut mahdollisuuksia tapetointiin, mutta uuteen kotiin tapetti on tulossa ainakin yhdelle seinälle makuuhuoneeseen ja varmaan jossain vaiheessa myös keittiöön. Vähän tekisi mieli tapetoida samalla eteisen seinäkin, mutta saatuani päähän kuvan kuraisesta koirasta pyörimässä eteisessä, tulin siihen tulokseen, että ehkä ihan suosiolla vaan ei sitten kuitenkaan.

Mutta se makkarin tapetti. Ferm livingin salmiakkikuvioinen Harlequin-tapetti on ollut pitkään yksi suosikeista. Marimekon Pienet kivet harmaana voisi olla sävyjensä puolesta just passeli, mutta onko kuitenkin sellainen johon kyllästyy nopeasti? Puutapetti löytyi tapetti1:n valikoimista, mutta ei ehkä kuitenkaan ole se oikea. Half moon'ista alan tykätä enemmän joka kerta kun katson tuota kuvaa, mutta tiedänpä myös, että monta mallia on vielä käymättä läpi sisustus- ja rautakauppojen tapettikirjoissakin, kunhan sinne asti päästään.

Aika monia tapettimalleja netissä läpi selanneena olen todennut, että ihania olisi vaikka kuinka paljon, mutta makkariin halutaan kuitenkin simppeli, suht rauhallinen tapetti, joka ei hypi silmille, ei ala heti kyllästyttää ja sopii yhteen erilaisten tekstiilien kanssa. Ei kukkia, eikä ornamentteja. Ja sen on kelvattava tietysti meille molemmille.

Huh, onneksi ei tarvitse tehdä enempää hankalia päätöksiä.


Kuvat: 
Harlequin ja Pienet kivet - verkkokauppa.seinaruusu.fi
Puutapetti - tapetti1.fi
Half moon - fermliving.com

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!