maanantai 15. heinäkuuta 2013

Takaisin liikkeelleKun juoksemiseen on tullut tauko ja rutiininomaisuus on kadonnut, on yllätävän hankala saada itseään uudestaan liikkeelle. Syitä lenkin väliin jättämiseen löytyy kyllä aina: parantelen jalkaa, fillaroin jo kahtena päivänä töihin, väsyneenä juoksu ei kulje, menen huomenna kun on enemmän aikaa...Blaablaablaa! Ei auta vaikka kuinka muistelee sitä hyvää fiilistä, jonka jo muutaman kilometrinkin lenkki saa aikaan, lenkkarit vaan ei sujahda jalkaan eikä naikkonen lenkkipolulle.

Juoksulta puuttuu myös selkeä tavoite, jota selvästikin tarvitsen pitääkseni yllä säännöllistä treenailua. Vaikka ehdittiin jo Markuksen kanssa innostua Midnight runista, taitaa se nyt meidän osalta kuitenkin jäädä, koska sattuu samalle viikolle muuton kanssa. Toisaalta muitakin juoksutapahtumia on vielä tulossa, joten ehkä pitäisi vaan tehdä päätöksiä ja ilmoittautua.

Jalka ei todellakaan ole enää kipeä, mutta sen sijaan niska ja hartiat ovat. Ryhti on ihan huomaamatta lysähtänyt kasaan ja peilistä katsoessa voi vaan todeta, että kyllähän sitä hyväryhtisenä näyttäisi reippaammalta ja solakammalta. Myös menetetty kunto harmittaa, sillä useamman viikon tauko säännöllisestä liikkumisesta on vaikuttanut toki siihenkin.

Huonoa omaatuntoa helpotti edes hieman pyöräily töihin - niin kauan kunnes pyöräkin viime viikon torstaina varastettiin. Ehkä maailmankaikkeus yritti silläkin muistuttaa, ettei muu nyt auta kun jatkaa juoksemista. Jos vaikka huomenna?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!