lauantai 20. heinäkuuta 2013

Lauantain pyöräilyt

Olen sen verran innoissani uudesta Trekin Stockholm-pyörästäni, että fillaroimaan oli päästävä tänäänkin. Kehitin itselleni syyn käydä IKEAssa (tarvittiin paketillinen henkareita), tsekkasin reitin kevyenliikenteen reittioppaasta ja hyppäsin pyörän selkään.
10 kilometriä taittui nopeasti, jos ei oteta huomioon pientä eksymistä Kauniaisten keskustassa. Ennen IKEAa käväisin vielä Iittalan Outletissa ja hain sitten äkkiä henkarit IKEAsta. Sen verran kiire taisi olla takaisin pyörän selkään, että unohtui katsoa kyseisen puljun keittiönpöydät, mutta ehtiihän tuonne vielä.


Takaisin poljin vaihtelun vuoksi ja yhtä älytöntä ylämäkeä vältelläkseni hieman eri reittiä. Matkalla poikkesin vielä Vaasan tehtaanmyymälässä. 20 kilometriä ja olin kyllä ansainnut sen rahkapullan iltapäiväkahvin kaveriksi.


2 kommenttia :

  1. Ihanalta kuulostaa! Tykkään myös pyöräillä vähän joka paikkaan, pyörä on kuin auto ilman parkkiongelmia.;) Ja tulee vielä samalla sportattua, ihan täydellistä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan parasta hyötyliikuntaa :) Toivotaan, että hyvät pyöräilysäät jatkuu ja saadaan jatkaa pyöräilyä vielä pitkään!

      Poista

Kiitos kun kommentoit!