maanantai 22. heinäkuuta 2013

Klassikko kotiin

Mielessä oli jo pitkään pyörinyt ajatus uuteen kotiin hankittavasta hyllyratkaisusta, jota voisi tarpeen mukaan myös laajentaa ja muokata. Plussaa olisi jos siihen saisi ympättyä mukaan myös pienen melko huomaamattoman työpisteen, koska kotonakin tehdään välillä töitä (ehkä vielä myös sitä opinnäytetyötä...kröhöm..) sekä tarvitaan pientä tasoa myös muuhun puuhasteluun ja tietokoneiluun.

Tarkoitus oli ensin tuunata hiomalla ja maalaamalla vanhoista Lundian osista kiva kokonaisuus, se kun on nyt aika trendikästä, mutta tarkemmin ajateltuna projekti olisi ollut sen verran työläs, että päädyttiin mukavuudenhaluisina katselemaan ihan uusia. Mihinkään kovin massiiviseen Lundian järjestelmäänhän meillä ei uutena varaa olisi ollutkaan, hinnat kun tuppaa olemaan vähän suolaisia, mutta Espoon Lundiassapa sattui olemaan muuttomyynti, josta kaikki myymälän mallikappaleet irtosivat 30% alennuksella. Sinne!


Viime viikolla käytiin ihmettelemässä ja tänään oli päätösten aika, kun todettiin, että aika paljon tavaraa oli ehtinyt jo mennä. Auto täynnä puunväristä ja vähän valkoistakin Classicia ajeltiin takaisin kotiin ja nyt osaset odottelevat varastossa kokoamista vielä 5 viikkoa.

Tämä ei suinkaa ollut ensimmäinen kerta kun hyödynnettiin noita Lundian muuttoaleja. Keväällä hankittiin nimittäin TV-taso Mäkelänkadun myymälästä - reilulla alennuksella sekin. Sanotaan, että köyhän ei kannata ostaa halpaa, mutta täyttä hintaa on välillä silti paha maksaa. Onneksi pienemmälläkin budjetilla voi tehdä laadukkaita löytöjä kun on oikeaan aikaan liikkeellä.

Mutta nyt vaan ei millään malttais odottaa, että näkee millainen siitä sitten tuleekaan..!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!