perjantai 26. heinäkuuta 2013

Keittiön ideointia

Jipii jihuu, enää kuukausi muuttoon, joten sen kunniaksi taas sisustussuunnitelmia!

Yksi uuden kodin parhaista jutuista on ehdottomasti erillinen keittiö. Nykyisessa vuokrakodissa meillä on ollut keittiö olohuoneen yhteydessä eikä esimerkiksi hirveän isolle ruokapöydälle ole ollut tilaa. Ostoslistalla onkin nyt tietysti pöytä, jonka ääreen mahtuu muitakin kuin me kaksi. Ikean sivuilta bongasin tähän saakka kivoimman ja edullisimman 4-hengen pöydän, joka jatkopalalla voidaan taikoa sopivaksi isommallekin porukalle.

Mieleisiä ruokapöydän tuoleja sen sijaan ei vielä olla löydetty eikä oikein jaksettu etsiäkään. Kaikki kivat aina maksaa liikaa ja koska tuoleja pitäisi olla ainakin se 4 kappaletta, aletaan menemään jo aika reippaasti yli budjetin. Ajattelin ratkaista ongelman ostamalla Ikeasta pari jakkaraa ja maalaamalla istuinosat Aallon maalattujen e60-jakkaroiden tyyliin. Menevät vanhojen tuolien kanssa ihan hyvin siihen saakka kunnes mieluisat joskus löytyy ja jatkossa tuollaisia pinottavia ylimääräisiä istuimia aina tarvitsee.

Kangas - Marimekko, Ruokapöytä - IKEA, String-hylly - Room21
Jakkarat - Artek, Muovimatto - EllosKuten jo aiemmin tilatussa sohvassa, myös muissa hankinnoissa otetaan ehdottomasti huomioon se, että myös Laaban asuu meillä. Siksi tulin keittiön maton osalta siihen tulokseen, että kokeillaankin ihan suosiolla muovimattoa. Lika ja karvat lähtee siitä varmasti huomattavasti paremmin irti kuin nykyisestä puuvillaisesta matosta ja tarvittaessa sen vaikka suihkuttelee kylppärissä puhtaaksi. Eipä se yhtään hullummalta näytä tuossa kuvassakaan, josta hieman välittyy se tyyli, jota tulevaan keittiöön haetaan - eväät ja (koiran)lelut varmasti myös samalla tavalla aina levällään...


Kuva - Kotivikki
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!