tiistai 11. kesäkuuta 2013

Raparperitaivas




Onnea on palstaviljelyä harrastava työkaveri. Pihaton city-ihminen ei voi kun kiittää kassillisesta raparperia ja kipittää sitten töistä kaupan kautta kotiin leipomaan raparperipiirakkaa.



Tällä ohjeella jopa minä onnistuin:

RAHKA-RAPARPERIPIIRAKKA

Pohja:
150g leivontamargariinia
1,5dl sokeria
1 kananmuna
3dl vehnäjauhoa
1tl vanilliinisokeria
1tl leivinjauhetta

Päällinen:
5-6dl raparperia pieninä paloina
1prk Valion maustettua rahkaa (vanilja)
1 kananmuna
1tl vanilliinisokeria
0,5dl sokeria

Vaahdota leivontamargariini ja sokeri. Sekoita joukkoon jauhot, vanilliinisokeri ja leivinjauhe sekä kananmuna. Levitä voideltuun piirakkavuokaan. Lisää taikinan päälle raparperit ja kaada niiden päälle vielä muut aineet yhteen sotkettuna.
Paista 200 asteessa Salattujen Elämien verran.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!