maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus


Terveisiä mökiltä! Juhannus on nyt vietetty ja lomasta on saatu kulutettua vasta kolme päivää. Aika menee täällä lähinnä syödessä, lukiessa ja ulkona ihmetellessä. Sillon kun väsyttää mennään nukkumaan ja sitten jaksaa taas.


Laaban on nauttinut vapaudesta ja tutkimusmatkoistaan ympäri pihapiiriä, mutta tietää kuitenkin rajansa ja singahtaa kutsuttaessa milloin mistäkin pusikosta kiltisti esiin. Koiran juhannusta piristi myös kahden cotton-neidin seura ja rantamökillä piti käydä säännöllisesti tarkistamassa saisiko tytöistä leikkiseuraa.

Uimataitojaankin Laaban pääsi esittelemään eilen, kun se ilmeisesti sen enempää mitään ajattelemattta hyppäsi veteen heitetyn risun perään.  Selvästi itsekin kyvystään hämmentynyt koira teki komean lenkin selälle päin, mutta sai lopulta käännettyä kurssinsa kohti rantaa, ennen kuin järkyttynyt omistaja ehti suorittamaan hetken harkitsemaansa Baywatch-tyyppistä pelastusta. Tänään Laaban ei mennytkään enää samaan vipuun, mutta uskaltautui kuitenkin kahlailemaan rantaveteen.

Meillä muilla eniten ponnisteluja on tähän saakka vaatinut kävelylenkkiä lehmiä katsomaan, lautakasan siirtäminen metrillä ja frisbeen tai pallon heittely koiralle. Huomenna käymme katsastamassa Kuopion uuden torin ja paluumatkalla poiketaan mummon luokse karjalanpaistille.

2 kommenttia :

  1. Näyttää ihanalta! Me jouduttiin palamaan kaupunkiin vielä viikoksi, mutta onneksi vain neljä hassua työaamua jäljellä ja sitten koittaa loma.:) PS Meidän koirilla on ollut tismalleen samanlaiset puuhat kuin Laabanilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän juhannus näytti kanssa kivalta ja laiturilta otettu kuva olisi voinut olla meidän mökiltä, niin samanlainen oli maisema :) Toivottavasti sulla loma jatkuu vielä, itse palailen jo huomenna töihin. Puuh..

      Poista

Kiitos kun kommentoit!