tiistai 4. kesäkuuta 2013

Garmin tuli taloon

Kävin vihdinkin ostamassa Verkkiksestä Garmin Forerunner110 GPS-urheilukellon "vanhan" Suunnon tilalle, jonka sykevyölle kävi taannoin vähän huonosti.


Hieman vielä mietin kaupassa tuon ja 210-mallin välillä, mutta 100 euron hintaero vahvisti mun päätöstä, että omaan käyttööni tuo 110 on ihan riittävä. Garminiin päädyin, koska toivoin saavani samassa paketissa kaikki juoksussa kaipaamani ominaisuudet sykkeen, kaloreiden ja ajan mittauksestan aina matkan mittaukseen ilman ylimääräisiä (ja melko hintavia) GPS-sensoreita. Lisäksi tällä on mahdollista mitata myös kierrosaikoja esimerkiksi kilometrin välein ja se on myös oikein mieluinen lisä. Okei, samoja juttuja saisin myös Endomondon kautta, mutta tietoja on helpompi katsoa tuosta kellosta kun kaivaa aina puhelinta esiin.


Sen enempiä en olekaan tuohon ehtinyt vielä tutustua, mitä nyt laitoin lataukseen ja määrittelin muutamat asetukset. Tosiaan, yksi iso ero tässä aiempaan Suunnon mittariin verrattuna on se, että tämä täytyy muistaa välillä ladata. Eli mittari isketään kiinni tuohon latauspidikkeseen ja sen johto vaan seinään. Mittarin saa myös usb-piuhalla kiinni koneeseen ja historiatietoja on mahdollista siirtää koneelle ja analysoida tietoja Garminin tarjoaman ohjelmiston avulla.

Mittari pääsee todelliseen testaukseen huomenna. Jalka on siinä kunnossa, että uskallan lähteä kokeilemaan miltä juokseminen tuntuu. Pyörät laitettiin muuten myös ajokuntoon tänään, joten juoksun lisäksi ajattelin kesän ajan harrastaa myös vähintäänkin satunnaista työmatkapyöräilyä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!