maanantai 20. toukokuuta 2013

Vihreä viikonloppu

Ei tullut menestystä viisuissa eikä lätkässä, mutta eipä  pahemmin haittaa. Ollaan nimittäin onneksi otettu iloa irti muista kivoista jutuista.Laabanin kanssa tein eilen lenkin Leppävaaran urheilupuistoon. Linnut lauloi ja metsä oli just sitä ihaninta vihreää. Myös koirapuistossa on käyty harva se päivä, nyt kun säät on olleet mitä mainioimmat ja lähipuistossa on ollut niin mukavia ja fiksuja koirakavereita omistajineen. Tänään Laabania piti kiireisenä sisälle eksynyt kärpänen.

Helluntai oli myös oiva päivä hankkia kesäkukat, kun Plantagen oli yksi harvoista auki olevista kaupoista. Viime vuoden hyväksi havaitulla linjalla mentiin nytkin ja määrän kanssa piti ottaa aika tiukka linja, vaikka tarjolla olis ollut vaikka mitä - meidän pienelle ranskalaiselle kun ei ihmeellisyyksiä mahdu.

Muraatit saivat kaverikseen muutaman orvokin ja pelargonia tuo nostalgiaa, mutta sopii meille kyllä hyvin myös siksi, että se kestää pienen kuivahtamisenkin... Sisätilojen feng shuit pistettiin kohdilleen rahapuilla. Mini-versio tuskin tuo hirveästi vaurautta, mutta muuten se on vaan niin mainio.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!