torstai 16. toukokuuta 2013

Nyt kävi näin


Rest in peace Suunto M4:n sykevyö. Tällä kertaa en voi syyttää omaa tyhmyyttäni, vaan tämä oli kyllä käyty nappaamasta paikasta, josta sitä ei olisi saanut napata...Muutama kirosana saattoi päästä kun olohuoneen lattialta löytyneen vyön vahingot paljastui; lähetinosaa oli nakerrettu sen verran hyvin, että eipä tuo enää kiinni pysy ja tuskin se mitään enää mittaisikaan.

Siispä uusi sykevyö vai kokonaan uusi mittari? M4 ei ole ollut mulla vielä vuottakaan, mutta toisaalta käytön yhteydessä oon huomannut, että muutamia ominaisuuksia olen alkanut mittarilta kaipaamaan. Sykkeen ja kulutettujen kaloreiden lisäksi mittari saisi mitata myös nopeuden ja matkan pituuden. Tähän saakka olen aina kuljetellut puhelinta mukana lenkeillä ja käyttänyt Endomondoa noiden mittaamiseen. Olis kuitenkin kauhean kätevää, kun kännykkää ei välttämättä tartteis kuljettaa mukana, ja nuokin lukemat näkisi suoraan ranteesta.

Sen sijaan, että käyttäisin siis 40-60 euroa uuteen sykevyöhön, alan kallistumaan ehkä kuitenkin kokonaan uuden mittarin puoleen. Garminin mittarit tuntuvat ainakin juoksu- ja liikunta-aiheisten blogien perusteella olevan nyt se juttu, joten piti itsekin tarkistaa, millaisia malleja Garminilta löytyy. Kiinnostuin heti Garmin Forerunner 110 HRM -sykemittarista, joka kuulosti ainakin ominaisuuksiensa perusteella mulle passelilta ja ihan riittävältä. Hintansa puolesta tämä sopisi myös budjettiin, mutta täytyy ehkä käydä vähän kaupoilla katselemassa muitakin vaihtoehtoja.


P.S. Markus pyysi vielä kirjoittamaan, että Laaban on kaikesta huolimatta kiva kaveri

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!