perjantai 24. toukokuuta 2013

Liian paljon hyvvee on ihanooVaikka kevääseen on mahtunut ylimääräisiä vapaapäiviä pääsiäisen, vapun ja muiden johdosta, niin juhannusta odotellaan täällä jo kovasti. Eikä muuten vähiten sen takia, että tällä kertaa saadaan nauttia juhannuksesta mökillä hieman pidempään, kun kotiin ei ajellakaan tuttuun tapaan juhanusruuhkassa. Pitkästä aikaa saan nimittäin nauttia etuoikeudesta nimeltä palkallinen kesäloma! Ja koska Suomen kesä monesti on mitä on, on takuuvarma aurinko varmistettu ostamalla liput Kroatian Dubrovnikiin, jonne liitelemme kesä-heinäkuun vaihteeksi. Ai että!

Hieman villikortti tuo Dubrovnik, mutta mitä enemmän kuvia kaupungista ja turkoosina kimmeltävästä vedestä katselen, niin sitä varmempi olen siitä, että tehtiin varmasti hyvä valinta. Alkuperäisiin suunnitelmiinhan se ei kuulunut, vaan elokuun lopussa oli tarkoitus tehdä kauan haaveiltu matka New Yorkiin. Suunnitelmilla on kuitenkin tapana muuttua ja vika lomaviikko meneekin muuttaessa - elokuun lopussa pääsemme nimittäin muuttamaan ensimmäiseen ihan ihkaomaan kotiin!

Ja ihan kun tässä ei olis ollu tarpeeksi, työt nimittäin jatkuvat lomien jälkeen vakituisena eli kyllä viime aikoina vähän on hymyilyttänyt kun palaset vaan loksahtelee paikoilleen. Vielä kun joku aamu herätessä olis yksi opinnäytetyö valmis ja ne loput kurssitkin suoritettu...

Matka-, muutto- ja sisustusjorinoita siis varmasti tulevaisuudessa luvassa PALJON. Vinkkejä Kroatiaa varten otetaan myös mielellään vastaan, jos joku on sattunut siellä käymään.


6 kommenttia :

 1. Ois tosiaan kätevää jos se valmis oppari vaan ilmestyis jostain kun aamulla herää ;D

  VastaaPoista
 2. Oi kroatiaan! Oltiin siellä pari vuotta takaperin. Dubrovnik on älyttömän kaunis. Sieltä kulkee ihanat venereitit läheisille saarille ja reissuille. Me majailtiin Mlinissä, kovin lähellä, venematkan päässä. Meidän porukalla on aina pakko vuokrata kokonainen kartano.. :D Kovin kateellinen olen, itsehän en edes pidä ulkomailla oleskelusta, mutta Kroatia on jotain ihan muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli sen on pakko olla hyvä paikka! :) Veneily ja saaret on varmaan pakko kokea kun sitä tunnutaan monessa paikassa suosittelevan.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!